Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Velikonoční syrek
Rybízová buchta s čokoládou
Bábovka "perníková"
Brambory se sýrovou náplní
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zapečené brambory se špenátem a…
Babiččina zbojnická pečeně
Černá čočka se zeleninou - salát nebo…
Zelená omeleta s hráškem
Krtkovy muffiny
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Polévka z medvědího česneku s pestem
Hrášková šakšuka
Zapečené brambory s masem a smetanou
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa po asijsku