Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Polévka z růžičkové kapusty
Brokolicový salát s tuňákem
Dědovy pikantní brambůrky
Jehněčí kotlety - grilované
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Jogurtovo-jablečná bábovka
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Kuřecí prsa po asijsku
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou