Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Majonézové koláče
Zapečené filé
Kuřecí řízky v listovém těstě
Kefírová buchta od Camm
Sojové maso se zeleninou
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Pečený králík s citronem a bylinkami
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou