Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Vegetariánské Kung Pao Asie
Vepřové závitky v římském hrnci
Čínská rýže
Brokolice s uzeným tofu
Listové řezy s rumovou polevou
Slaný koláč z listového těsta
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Plněné ořechové rohlíčky
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou