Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Slaný závin s plísňovým sýrem
Brokolicová polévka
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Přírodní plátek s fazolkami
Karbanátky z brokolice
Pečený králík s citronem a bylinkami
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou