Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Tuňáková pomazánka
Žloutkové penízky
Alenčin rychlý skládaný salát
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Kávovo-ořechová roláda
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Zabaione - Italský desert
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou