Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Řecký gyros
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Ovocný koláč z podmáslí
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Jogurtový koláč s tvarohem
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Adžika zeleninová směs
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli