Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Posvícenské koláče z r. 1900
Rakouský bramborový salát
Dietní rychlá jakočína
Bábovka ze zbylých bílků
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Pikantní škvarková pomazánka
Gratinované brambory (nejen) s…
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Cuketová pomazánka
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení