ja soju miluji a jde z ni opravdu delat strasne moc receptu:D
ja soju miluji a jde z ni opravdu delat strasne moc receptu:D
aspon nekdo;)
Také nedoporučuji vařit ve vývaru ze sóji, je to zdraví škodlivé. Ještě dodám, že grilovat sóju je karcinogenní. Já sám ani sóju nesmažím, jen maximálně vařím ve vodě nebo dusím.
á nějaký pán odborník :-!
vařit soju v masoxu je fakt ubohost. Nejlepší je zeleninový vývar a sojová omáčka. Intenzivní chuti dosáhnete jedině tak, že bude vývar opravdu silný. Další věc, kterou lidi nechápu je ta, že se ta soja musí opéct nebo osmažit zvlášť. Nebudete potom muset poslouchat poznámky o tom, že se to nedá jíst, protože je to jako houba nacucaný... A ještě bych si dovolil upozornit na to, že používat vývar, ve kterém se soja vařila se nedoporučuje. Je (nebo bylo) to napsané i na obalech. (stejně jako se nemá vařit s pokličkou) :-*