Zelí, kterého musí být v coleslawu oproti mrkvi a celeru nejvíce, nakrájíme na malé kostičky. Poté přidáme na struhadle nastrouhaný celer a mrkev. Přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, osolíme a opepříme.
Do salátu vmícháme majonézu ( na mém profilu najdete jak na veganskou domácí majonézu ) Necháme odležet v lednici. Čím déle tím lépe, jí nechávám aspoň 3 hodiny.
3
Sojové kostky uvaříme ve vodě se sojovou omáčkou a s kořením jaké máte po ruce. Po uvaření necháme vychladnout, vymačkáme vodu. V míse zakapeme sojovou omáčkou, trochou vína a worchestrovou omáčkou. Přidáme koření jaké máte rádi, já dala grilovací koření, poté ještě přidáme prolisovaný česnek. Přidáme promícháme ať se nám každá kostečka zbarví.
Na rozpálené pánvi s olejem přidáme po troškách kostky aby se nám maso smažilo nikoli dusilo. Tudíž smažíme na dvakrát. Maso necháme osmažit ze všech stran. Doporučuji maso zlehka a kontrolovaně přichytit k pánvi, to je prostě lahoda :)
5
K této výborné záležitosti sem přidala opět milovanou rucolu, kysané zelí a červenou papriku na ozdobu :)