• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Snídaně na druhý den
Napište svůj komentář k receptu

Snídaně na druhý den

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Snídaně na druhý den
Snídaně na druhý den
Snídaně na druhý den
Snídaně na druhý den
Snídaně na druhý den
Snídaně na druhý den
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks bageta Nebo chlebíčková veka
    • 0,50
      l mléko
    • 8
      ks vejce
    • 2
      lžíce cukr krupice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce vanilková tresť
    • 1
      lžička skořice Mletá
    • 2
      lžíce máslo Nebo margarin nakrájený na malé kousky

Postup přípravy receptu

1
Vymažte tukem pekáč o přibližných rozměrech 30x20x5. Nařežte veku či bagetu na silnější plátky (3 cm) a položte je v jedné vrstvě do pekáče těsně vedle sebe. Ve větší míse vyšlehejte vejce s ostatními přísadami vyjma másla a zalijte směsí plátky v pekáči. Pokryjte víkem nebo alobalem a nechejte přes noc v lednici.
2
Druhý den ráno, ten první co vejde do kuchyně, sundá s pekáče alobal či víko, rozdělí v malých kouskách 2 lžíce másla na všechny plátky směsí nasáklé veky a vloží pekáček do trouby. Zapne na 175 °C a peče 45-50 minut, až je veka trochu nafouklá a lehce hnědá. Pekáč pak vyndáme z trouby a necháme asi 5 minut ustát.
3
Následně krájíme porce a servírujeme je buď s javorovým syrupem, medem, jogurtem nebo kysanou smetanou a čerstvým nebo kompotovaným ovocem. Co vystydne a zbyde ovšem chutná dobře také.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

Cukrové motánky - cukroví pro všední den

Cukrové motánky - cukroví pro všední…

Lasagne se třemi druhy sýra

Lasagne se třemi druhy sýra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 9. 5. 2011 23:25

    ...trochu nafouklá veka :-D - giganticky, ale po vyndání trochu splaskla ;-) ...

  • Simča Sládková | 22. 11. 2006 00:01

    No zajímavy ano, ale u nás od prvního vejití do kuchyně zhruba do 30 minut všichni opouštějí byt... tak snad je to na víkend...

  • Gabriela B | 21. 11. 2006 21:18

    Výborné. Něco podobného znám pod názvem French Toast (francouzský toust). Moje oblíbená snídaně. Akorát, že plátky veky opékám do zlatova na másle. Určitě vyzkouším tuhle variantu v troubě.

  • Di | 21. 11. 2006 08:03

    Rozhodně zajímavý nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Snídaně Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Cukr krupice Máslo Mléko Skořice Sůl Vanilková tresť Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Volské topinky

Volské topinky

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a žmolenkou

Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…

Banoffee irský koláč

Banoffee irský koláč

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

79
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
51
Americké lívance
Americké lívance
38
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…
16
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Sněhový dortík
Sněhový dortík
Sněhový koláč s marmeládou
Sněhový koláč s marmeládou
Sněhový linzert
Sněhový linzert
Snídaňová jablečná miska
Snídaňová jablečná miska
Snídaňová tortilla
Snídaňová tortilla
Snídaňová tortilla s volským okem, slaninou a kukuřicí
Snídaňová tortilla s volským okem,…
  • Recepty.cz
  • Snídaně na druhý den
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact