RADA: Jak uložit cukroví?
Je to moc slladke =-O =-O =-O
Suší se při teplotách 50 až 70°C. 110°C je už pečení :-)
je to výborný recept-klobouk dolů 8-) 8-) :-) :-P
Vše šlo jako po másle, jen ta doba pečení :-), já sušila opravdu na 100 stupňů 90 minut, jak je zde uvedeno.
dnes jsem dělala pusinky podle tohoto receptu a super, je to poprvé co se mi pusinky neroztekly, ale nádherně drží tvar. :-D Jsem nadšená. Jen jsem sušila místo 90 jen 35 min. Doporučuji všem :-)
je to hrozny recept vznikne stoho uplna sračka :-( :-( :-( :-(
Nejsem moc velký znalec, ale letos jsem s úspěchem dělala pusinky a to opakovaně a sušila při 100 stupních 30 minut, trouba normální, ne horkovzduch.Byly tak akorát.
Těsto bylo moc pěkné, dobře se s ním pracovalo. Nastříkané tvary se trochu "nafoukly" a vypadají celkem dobře. Jediné, co mi nesedlo, byla doba pečení. Pekla jsem (spíše sušila) při cca 110°C a kousky byly hotové po 40 minutách. Může mi autorka (nebo někdo jiný, zkušený v tomto druhu cukroví - já ho letos dělala poprvé) říci, při jaké teplotě a jak dlouho sněhové sukroví pečete? Jinak já jsem hmotu obarvila na různé barvy a jinak ho nehodlám zdobit. Ale šlo by třeba pocákat čokoládou.....