Těsto se rozválí na plát, pomaže náplní a velice pevně se sbalí do ruličky, která se nechá přes noc zabalená v alobalu v lednici. Ráno rozbalit, pokrájet na 8 mm kolečka, lze do středu posadit mandličku a péct chviličku, jen do načervenání, ve větším žáru by nám zhořklo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Remková
|20. 1. 2008 14:38
Tak já jsem jich včera na narozeninách snědla,že ještě teď se nepohnu.Taky z listového těsta,potřu kečupem,dám jakýkoliv salám na velmi tenko nakrájený,posypu strouhaným sýrem,je to levnější,plátků bychom potřebovali hodně.Zaroluji a na nic nečekám,krájím na plech bez papíru,pomažu žloutkem,posypu solí a kmínem.Mńam!!Jana
Eva Červenková
|19. 1. 2008 18:37
dobrá je taky nápln kečup, oregano,šunka,olivy nakrájené
Marie H.
|18. 1. 2008 15:30
Úplně stejný recept je tu pod názvem Nivoví šneci
Jana Nesvadbová
|18. 1. 2008 14:52
Supr recept na večerní pohodičku s vínem. Dělám z kupovaného listového těsta /jsem lenoška/ a náplní podle chuti-šunka tvrdý sýr, libová anglická sýr, tučný tvaroh s bylinkami, niva apod. podle obsahu lednice a peču na pečícím papíru, na plechu mi náplň víc vytekla a nejlepší jsou šneci ještě teplý.-