• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na sladko
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z remosky - na sladko

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na sladko
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g listové těsto
    • cukr krupice
    • skořice - mletá
    • 150
      g nasekané ořechy vlašské nebo lískové, cca
    • rozšlehané vejce
    • pečící papír
    • hladká mouka na podsypání těsta

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválíme na obdélníkový plát na pomoučněném stole. Plát těsta potřeme rozšlehaným vejcem a bohatě posypeme cukrem (cca 8 lžic a můžeme přidat i vanilkový), který pak dochutíme mletou skořicí a následně posypeme i nasekanými ořechy.
2
Listový obdélník zavinujeme do roličky a přitom těsto potíráme zbylým vejcem. Těsto poté pokrájíme na cca 16 stejně širokých dílků, které klademe na dno remosky o průměru cca 32 cm, vyložené pečícím papírem.
3
Remosku uzavřeme, zapneme a pečeme cca 45 minut dozlatova.
4
Šneky podáváme čerstvé, nejlepší jsou ještě vlažné a před podáváním je můžeme poprášit moučkovým cukrem.
5
Ořechy můžeme před plněním nasucho opražit na pánvi a poté je nechat zchladnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarkové pečivo - housky, šneci, uzly... nejen z remosky

Škvarkové pečivo - housky, šneci,…

Šneci z remosky - na slano

Šneci z remosky - na slano

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Štrůdly Zákusky
Zákusky Záviny Dezerty Snídaně Svačina Pečení Vegetariáni Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Listové těsto Nasekané ořechy Pečící papír Rozšlehané vejce Skořice - mletá
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávěnky

Kávěnky

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým krémem

Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Univerzální fíková barbecue marináda

Univerzální fíková barbecue marináda

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

77
2x šunková pěna (pomazánka)
2x šunková pěna …
66
Dresing z kysané smetany
Dresing z kysané smetany
66
2x křenová omáčka se smetanou
2x křenová omáčka se…
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
38
Galetka s batáty a kozím sýrem
Galetka s batáty a kozím…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na slano
Šnečky s nivou
Šnečky s nivou
Šnekový beránek
Šnekový beránek
  • Recepty.cz
  • Šneci z remosky - na sladko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact