• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 65 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Pokud hledáte ideální občerstvení na party, vyzkoušejte šneky z listového těsta. Můžete je naplnit paprikou a slaninou, všichni si na nich pochutnají.

Suroviny

20 porce
    • 6
      ks červená paprika
    • 2
      ks listové těsto
    • 200
      g lučina
    • 200
      g slanina
    • 60
      g strouhaný parmazán
    • 1
      ks vejce na potření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozpalte na 220 °C. Papriky rozložte na plech a pečte asi 30 minut, dokud slupka nezčerná. Poté je na 5 minut dejte do plastového sáčku, nechte zapařit, oloupejte a zbavte semeníků.

RADA: VIDEO, jak na domácí pizzu

2
Pláty listového těsta potřete vrstvou lučiny, na jednom delším okraji ponechte asi 2cm prázdný pruh. Na lučinu rozprostřete plátky slaniny, přidejte oloupané papriky a nasypte parmazán. Těsto zarolujte směrem k volnému okraji a ten přitiskněte.
3
Aby měli šneci hezký tvar, zabalte roládu do potravinové fólie a dejte před krájením na hodinu ztuhnout do mrazáku.
4
Roládu nakrájejte na plátky silné asi 1,5 cm a naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Potřete je rozšlehaným vejcem a pečte dozlatova v troubě rozpálené na 200 °C, asi 20 minut.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (červen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šunkové maki rolky

Šunkové maki rolky

Vaječné rolky s nori a uzeným lososem

Vaječné rolky s nori a uzeným lososem

Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou

Rolky a lá hot dog s mangoldem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané štrůdly a rolády FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Listové těsto Lučina Pepř mletý Slanina Strouhaný parmazán Sůl Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Andělské zvony

Andělské zvony

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Koblížky jedna báseň

Koblížky jedna báseň

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

70
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
54
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci
54
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
43
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale
40
Veganský "vaječný" likér
Veganský "vaječný" likér

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Šneci po Burgundsku
Šneci po Burgundsku
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci z listového těsta se špenátem a goudou
Šneci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact