• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Napište svůj komentář k receptu

Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: 65 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Pokud hledáte ideální občerstvení na party, vyzkoušejte šneky z listového těsta. Můžete je naplnit paprikou a slaninou, všichni si na nich pochutnají.

Suroviny

20 porce
    • 6
      ks červená paprika
    • 2
      ks listové těsto
    • 200
      g lučina
    • 200
      g slanina
    • 60
      g strouhaný parmazán
    • 1
      ks vejce na potření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Troubu rozpalte na 220 °C. Papriky rozložte na plech a pečte asi 30 minut, dokud slupka nezčerná. Poté je na 5 minut dejte do plastového sáčku, nechte zapařit, oloupejte a zbavte semeníků.

RADA: VIDEO, jak na domácí pizzu

2
Pláty listového těsta potřete vrstvou lučiny, na jednom delším okraji ponechte asi 2cm prázdný pruh. Na lučinu rozprostřete plátky slaniny, přidejte oloupané papriky a nasypte parmazán. Těsto zarolujte směrem k volnému okraji a ten přitiskněte.
3
Aby měli šneci hezký tvar, zabalte roládu do potravinové fólie a dejte před krájením na hodinu ztuhnout do mrazáku.
4
Roládu nakrájejte na plátky silné asi 1,5 cm a naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Potřete je rozšlehaným vejcem a pečte dozlatova v troubě rozpálené na 200 °C, asi 20 minut.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (červen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šunkové maki rolky

Šunkové maki rolky

Vaječné rolky s nori a uzeným lososem

Vaječné rolky s nori a uzeným lososem

Rolky a lá hot dog s mangoldem a ricottou

Rolky a lá hot dog s mangoldem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané štrůdly a rolády FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Listové těsto Lučina Pepř mletý Slanina Strouhaný parmazán Sůl Vejce

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Jarní polévka s krupicovými nočky

Jarní polévka s krupicovými nočky

Friulské frico

Friulské frico

Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

328
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
46
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
38
Domácí kečup
Domácí kečup
35
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Jitka Boho a Lukáš Langmajer: Nová láska!

Jitka Boho a Lukáš Langmajer: Nová láska!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Šneci po Burgundsku
Šneci po Burgundsku
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Šneci s bylinkovým máslem
Šneci s bylinkovým máslem
Šněci z listového těsta se špenátem a goudou
Šněci z listového těsta se špenátem a…
Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky
Šneci z listového těsta se zelím -…
Šneci z rebarbory
Šneci z rebarbory
  • Recepty.cz
  • Šneci z listového těsta se slaninou a paprikou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact