• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Šnečí tajemství
Napište svůj komentář k receptu

Šnečí tajemství

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šnečí tajemství
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • zahradní šneci vařené maso
    • 1
      ks celer bulva-očištěná a nakrájená na malé kousky
    • 1
      ks cibule střední-nakrájená na jemno
    • 300
      ml vývar
    • 100
      g máslo
    • 300
      ml smetana
    • muškátový květ
    • hladká mouka nebo strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibulku, přidáme celer, sůl, pepř, muškátový květ, lehce opečeme, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Přidáme smetanu, svaříme, rozmixujeme a necháme vychladnout. Vzniklé pyré plníme do formiček a vždy do každé zamáčkneme jednoho šneka. Takto připravené dáme do mrazničky a necháme zmrznout. Potom vyndáme šneky z formiček a obalíme v trojobalu. Smažíme pozvolna, tak aby se šnek dostatečně prohřál. Podáváme s míchaným salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 5. 7. 2013 22:04

    fujjjjjj

  • ... | 6. 3. 2011 21:51

    http://www.zdenekpohlreich.cz/kniha

  • Katull
    Katull | 6. 3. 2011 17:53

    Jo baví. . . ;-)

  • hana | 6. 3. 2011 14:13

    Omlouvám se, slečno. myslím, že podmínkou zaregistrování na tento server není povinné přidávání receptů.. ale dělejte jak myslíte, jen se pak nedivte určité kritice. ale když Vás to baví..

  • Katull
    Katull | 6. 3. 2011 10:15

    Slečna Hanko, SLEČNA !! :-D ano ej to mojí povinností sem přidávat dobré recepty, když jsme se sem zaregistrovala !! A zaregistrovala jsem se sem pro to, abych získala nějakou inspiraci a protože mě vařit Svým způsobem baví a vymýšlení nových receptů a přidávání sem mě také baví a ještě více mě baví experimentovat v kuchyni !! Tohle beru jak jedno z těch ,,poslednějších" míst v mém žebříčku, ale i já to rozhodně nemyslím zle !! :-)

  • hana | 5. 3. 2011 21:16

    no nevim, ale paní to píše skoro jako by to byla její povinnost sem něco přidávat.. vždyť to má být pro radost a ne pro starost.. tak pokud máte plno jiných zájmů věnujte se jim:) a to nemyslím zle, ale jak říká babička: " každý svého času pánem a štěstí strůjcem" :)

  • hana | 5. 3. 2011 21:09

    přesně tak.. rozhodně Vás nechceme hnát k soudu, pouze konstatuji, že autorovi fotek by se to šírení jeho "díla" líbit nemuselo a ze zákona by měl právo na nějaké odškodnění.. asi, snad to nikdo nebude hnát tak do krajnosti, ale prostě je to tak

  • pippiva
    pippiva | 5. 3. 2011 20:03

    Pred zadanim noveho receptu muzete pouzit pokrocileho vyhledavani(dejte si vyhledat ingredience)a tak prijdete na to,jestli tu uz dany recept je a tudiz nebudete zbytecne ztracet cas,kdyz mate spoustu jinych zajmu a starosti ve Vasem veku...

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 19:38

    Netvrdím že je to stejné, vím že jde o něco jiného. .. ale nepovažuji za zločin když použiju fotku z internetu a poupravím recept Svými slovy !! Tady je přes několik tisíc receptů a já vážně nevím co vymýšlet a čas na to bohužel nemám! Mám spoustu jiných zájmů a starostí v mém věku!! Pracne jsem si tu zpracovala Tiramissu a Tzatziki! Byly my smazány! Jako bohužel. . .

  • Jarka o. | 5. 3. 2011 17:53

    Pořád to nechápeš ;-) Když jídlo uvaříš a sama vyfotíš, jde o něco jiného než když bez vědomí autora použiješ jeho fotku jinde. To je jako by někdo napsal povídku a někdo jiný by ji jako svou vlastní otiskl. Princip je stejný 8-)

  • Jarka O. | 5. 3. 2011 17:49

    AfroditkQo, tebe ne, ale majitelé webu by mohli mít potíže, protože odpovídají za obsah. Já si počkám, až se k tomu vyjádří paní Trpkošová nebo někdo z vedení. Jinak opravdu není dovoleno cokoliv kamkoliv přetahovat bez vědoví autora, to si nevymýšlíme.

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 15:31

    Neříkám že jsem udělala správnou věc!! Ale také jsem neudělala nic, co by bylo takhle přehaně kritické a aby se z toho dělalo kdo ví co že jsem ukradla!! Na netu jsem si pečlivě našla fotku toho jídla, kterou jsem sem pak vložila!! Myslím že to není žádný zločin, jsem dát fotku z internetu! Koneckonců je to pro Vás aby jste viděli, jak jídlo vypadá. . .

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 15:29

    To je toho, že jsem si okopírovala fotku !! A hnedka by jste mě hnali k soudu? Pardon, ale to mi přijde docela dost přehnané. . .

  • hana | 5. 3. 2011 13:48

    no nevím, zda je autorské právo až tak nesmyslné.. abyste se nedivila, až bude na soudě žaloba.. přece jen, jak jde o peníze.. v tomto případě to asi nikdo řešit nebude, ale podle autorského zákona je šíření bez svolení autora nezákonné, tak ať se třeba vážně nedivíte..:)

  • Klára K. | 5. 3. 2011 12:47

    Tu ide presne o tie fotky, nie sú Vaše, ale ako autor tam figurujete, Keby ste boli ten recept vyskúšali a svoj výtvor ofotili, vtedy by to bolo to pravé orechové. takto je to ukradnuté.

  • Katull
    Katull | 5. 3. 2011 11:55

    Myslím si že není špatné jsem napsat recept podle pana Pohleriecha. . .viděla jsem tu jiné recepty podle různých známých osobností!! A kradené rozhodně nejsou. . .je rozdíl mezi kradením a použitím !! Nevím co je horší na tomto webu! Jestli závist, nebo nějaké nepotřebné a nesmyslné autorské právo !!

  • Jarka O. | 4. 3. 2011 21:35

    Tak v tom případě je moc zajímavé, že web, který se TAK stará o autorská práva, že nedovolí nikomu uvádět jeho recepty jinde, není stejně důsledný i v opačném případě. Ty fotky jsou kradené, protože na fotky se vztahuje autorské právo :-X :-X Počkám si na oficiální vyjádření...

  • Katull
    Katull | 4. 3. 2011 20:59

    U většiny? U většiny ne !! A navíc je to schválené. . .fotka nemusí být přesně ode mne! Stačí když seženu jinde obrázek na kterém bude vyfocené tohle jídlo! Aspoň to vypadá lákavěji. . .

  • Katull
    Katull | 4. 3. 2011 20:57

    Skvělý nápad !! Třeba na to časem také dojde. . .

  • pippiva
    pippiva | 1. 3. 2011 10:19

    A kdyz uz je to podle vas originalni,tak by jste to mohla i vyzkouset uvarit a dat sve vlastni foto....To by bylo originalnejsi :-\

  • Jarka O. | 28. 2. 2011 19:26

    A co ty fotky? To by asi nemělo být, okopírované fotky...máš to u většiny svých receptů =-O :-S

  • Katull
    Katull | 28. 2. 2011 17:21

    Po pravdě řečeno, tohle jsem sem dala jako experiment a něco originálního, prootže tady je tolik jídel, že už nevím co vymyslet! Já si pod šnečím masem také představím :-$ ale co ty víš. . .je to recept podle Zdeńka Pohleriecha, má to být specialitka tak snad to zase tak špatné není! ;-)

  • Adriana | 28. 2. 2011 15:57

    OMG! Šnečí maso? To nevim, to bych asi nejedla! Ale třeba mě to může překvapit. . .kdyby mi nikdo neřekl že je to šnek a chutnalo mi to, tak nebudu vůbec polemizovat! Zdání klame. ..ale vypadá to dost fenomenálně! 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Ostatní Listopad Oběd Večeře Smažení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hladká mouka Máslo Muškátový květ Pepř mletý Smetana Sůl Vejce Vývar Zahradní šneci
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Thajské kari

Thajské kari

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Domácí langoše

Domácí langoše

Letní salát s mozzarellou

Letní salát s mozzarellou

Bylinkový olej

Bylinkový olej

Doporučujeme

30 minut
Salát Caesar s kuřetem

Salát Caesar s kuřetem

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

85
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
63
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
53
Dýňová tortila
Dýňová tortila
47
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
46
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
AHA.cz První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

První dáma v montérkách si naběhla: Tohle lidi vytočilo nejvíce!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 5.–6. 7. 2025: Komu se splní malé přání a kdo zažije dny plné emocí?

Horoskop na víkend 5.–6. 7. 2025: Komu se splní malé přání a kdo zažije dny plné emocí?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

Nesmírně emotivní zahájení festivalu: Slzy pro Bartošku! A věta, kterou nikdo nezvládl vyslovit

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

  • Recepty.cz
  • Šnečí tajemství
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact