• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
Napište svůj komentář k receptu

Smradlavoučká topinka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smradlavoučká topinka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 4
      ks chleba
    • česnek
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • chilli

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí kolečka.
2
Topinky naskládáme na talíř a dáme do mikrovlnky na 1,5 minuty na plný výkon. Topinky vytáhneme, tvarůžky musí být krásně vláčné, posypeme hustě cibulí a chilli kořením. K tomu už jen pivko a voňavou pusu od kuchaře, který pokrm vytvářel :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Lovošská topinka

Lovošská topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kuris
    kuris | 11. 7. 2015 10:36

    Do mikrovlnky jsme to dali na 500W na 1 minutu. Nebo na gril v mikrovlnce (vysoka mrizka) cca taky na 1 minutuminutu a pak to bylo min a takovy krasne vlacny. Na mikrovlnku na maximum me pripada dost siroky pojem, ponevadz kazda mikrovlnka ma maximum na jine hodnote wattu. Nicmene, stejne se musi vychytat, komu jak vyhovuje intenzita rozteceni syra... Zkouseli jsme i pridat anglickou slaninu, tu jsme opekli na panvi nez jsme tam dali chleba. Dobry je to taky posypany mletym peprem (misto chilli). A rozhodne doporucuji popijet k tomu to pivko...

  • Jitka Jelínková | 24. 9. 2009 13:40

    Výborné ;-)

  • Lenka Wenzelová | 21. 9. 2009 11:57

    Dělám trochu jinak, kdo nemůže cibuli, česnek.Udělám topinky nasucho v topinkovači, na každou půlku krajíčku dám kolečko tvarůžku a překryji kolečkem nějakého měkkého salámu.Dám zapéct, až se tvarůžky pod salámem začínají tavit. To je vše. Dobrou chuť !

  • Markýza První | 20. 9. 2009 11:48

    Je pravda že Oloumoucké tvarůžky už nejsou to co bývaly, nicméně tohle je super mňamka. dávám 1 .

  • niobe nightingale | 19. 9. 2009 11:15

    nedávno jsem něco tvořila z (pravých olomouckých) tvarůžků a překvapilo mě, že už absolutně vůbec nesmrděly! ... nevim čim to je, ale už je můžeme třeba i smažit v paneláku :)

  • Iva Pěnkavová | 28. 5. 2009 16:52

    tak to mi moccc chutnalo ,vida co jde vytvořit z obyčejné topinky , dávám za 1 , škoda že tu nejsou hvězdičky !

  • Veronika Nogová | 27. 5. 2009 13:01

    Tohle bylo naprosto vynikající! Snad poprvé v životě jsem snědla 3 topinky a pořád jsem měla hlad. A když jsme to s přítelem spláchli vychlazeným pivem, oba jsme uznali, že tohle budeme dělat častěji. Dávám za 1!

  • Jana Kutačová | 8. 9. 2006 09:54

    Děkuji.:o))

  • Kuchařka on-line | 8. 9. 2006 09:28

    Autor doplněn.

  • Jana Kutačová | 7. 9. 2006 17:09

    on line kuchařce: prosím,pokud to lze,doplňte mě jako autora.Zapomněla jsem se pod receptík podepsat.Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 9. 2006 12:49

    ZuzKo, Tak tohle je snad nejkrásnější komentář, který jsem kdy četla, slzím, asi si budu muset vyčistit brýle! To abych viděla na další recepty.

  • Zuzana Šindlerová | 6. 9. 2006 13:34

    Super dobrota! Já mám teda chronickou rýmu, ale podle toho jak děti houfně zdrhaly z bytu, asi to byla síla, ale aspoň na mě s manželem zbylo víc. V 9 večer jsem slupla 2 topinky!! A bylo po zásadě, že po 17.hodině nejím. Akorát mám asi hodně výkonnou mikrovlnku, stačilo 50 vteřin. Za 1!!!!

  • Hana Lorencová | 2. 9. 2006 18:14

    Dnes jsme si je udělali k večeři, výborné!

  • Martina Rajnochová | 31. 8. 2006 08:55

    To musí být mňamka, už se na to těšííím ;o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 11:08

    Dobrej nápad, hlavně si jse nazapomeňte přibalit s sebou.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:35

    Myslela jsem si to.No,pokusím si to nějak zakázat-nebo naložím a odjedu na chatu.Pak napíšu jak jsem dopadla.:o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:33

    Marsí, taky patřím k těm, co když mají úraz na ruce se jim rozbije myčka na nádobí.

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:32

    Jani, tak to odložení k sousedce bych neriskovala!!!

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:05

    Ali,Vy jste rozený detektiv.:o)Já jsem tady někde nedávno četla recept na tvarůžky v zakys.smetaně,takže mi to nedá a budu muset vyzkoušet.Vůbec nemám představu,jak vydržím 3 dny(podle receptu) z toho neujídat.Potřebovala bych si to odložit asi k sousedce na tři dny a pak teprve oblažit své chuťové pohárky touto mňamkou.:o))

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 09:40

    Jupííí, trefila jsem se, tušila jsem, že je to od Vás ,Jani. Bohužel jsem dnes v našem vesnickém obchůdku nesehnala tvarůžky, ale zítra je ve městě určitě seženu.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 09:36

    Marsí:vůbec to nevadí.Bude to trvat o chvilku déle,ale myslím,že to není problém"konzervičko,konzervativní"To je krásný výraz..o))

  • Marsí | 30. 8. 2006 09:01

    Jééééé...dneska bude smrádeček....Janko doufám, že tomu neublíží, když to zapeču v klasické troubě?...nemám mikrovlnku...jsem konzerva (konzervativní)....:o)))

  • Ivana Kašparovská | 29. 8. 2006 19:34

    Mňam, už se mi zbíhají sliny. To musí být lahoda. Zítra jdu koupit tvarůžky.

  • Jana Kutačová | 29. 8. 2006 18:15

    Alenko,zapomněla jsem se pod to podepsat.Je to vynikající mňamka a ikdyž jsou tvarůžky nedozrálé,tak se prostě dodělají v té mikrovlnce a já bych jich snědla aspoň 5.Ochutnala jsem něco podobného v restauraci a dlouho jsem otravovala,jak to dělají,že to je takové mňamózní,ale neprozradili-no jo,kuchařovo tajemství.Vyzkoušela jsem to takto a myslím,že jsem přelstila i toho kuchaře.Není to nic těžkého ani světoborného,ale je to fakt dost dobré..o))

  • Alena Tarabová | 29. 8. 2006 17:05

    To by mě strašně zajímalo, kdo je autorem této dobré mňamky. Mám na někoho tip, ale nejsem si jistá, nás milovníků těchto lahůdek je tu víc.

  • Sasa | 29. 8. 2006 11:21

    Bože! Asi vím, co budu večeřet, bo jsem se trošku chytla s manželem ...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Chleba Cibule Olej Olomoucké tvarůžky (syrečky)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Masové kuličky v omáčce z Ikea

Rychlé chilli fazole

Rychlé chilli fazole

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Dýňová polévka.......Danča

Dýňová polévka.......Danča

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

94
Bramborový salát s chřestem
Bramborový salát s…
44
Trhané vepřové
Trhané vepřové
27
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody
25
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
Smradíci
Smradíci
Smraďoch
Smraďoch
Smraďoši
Smraďoši
Snadná a rychlá hrachová polévka
Snadná a rychlá hrachová polévka
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact