• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
Napište svůj komentář k receptu

Smradlavoučká topinka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smradlavoučká topinka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 4
      ks chleba
    • česnek
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • chilli

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí kolečka.
2
Topinky naskládáme na talíř a dáme do mikrovlnky na 1,5 minuty na plný výkon. Topinky vytáhneme, tvarůžky musí být krásně vláčné, posypeme hustě cibulí a chilli kořením. K tomu už jen pivko a voňavou pusu od kuchaře, který pokrm vytvářel :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Lovošská topinka

Lovošská topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kuris
    kuris | 11. 7. 2015 10:36

    Do mikrovlnky jsme to dali na 500W na 1 minutu. Nebo na gril v mikrovlnce (vysoka mrizka) cca taky na 1 minutuminutu a pak to bylo min a takovy krasne vlacny. Na mikrovlnku na maximum me pripada dost siroky pojem, ponevadz kazda mikrovlnka ma maximum na jine hodnote wattu. Nicmene, stejne se musi vychytat, komu jak vyhovuje intenzita rozteceni syra... Zkouseli jsme i pridat anglickou slaninu, tu jsme opekli na panvi nez jsme tam dali chleba. Dobry je to taky posypany mletym peprem (misto chilli). A rozhodne doporucuji popijet k tomu to pivko...

  • Jitka Jelínková | 24. 9. 2009 13:40

    Výborné ;-)

  • Lenka Wenzelová | 21. 9. 2009 11:57

    Dělám trochu jinak, kdo nemůže cibuli, česnek.Udělám topinky nasucho v topinkovači, na každou půlku krajíčku dám kolečko tvarůžku a překryji kolečkem nějakého měkkého salámu.Dám zapéct, až se tvarůžky pod salámem začínají tavit. To je vše. Dobrou chuť !

  • Markýza První | 20. 9. 2009 11:48

    Je pravda že Oloumoucké tvarůžky už nejsou to co bývaly, nicméně tohle je super mňamka. dávám 1 .

  • niobe nightingale | 19. 9. 2009 11:15

    nedávno jsem něco tvořila z (pravých olomouckých) tvarůžků a překvapilo mě, že už absolutně vůbec nesmrděly! ... nevim čim to je, ale už je můžeme třeba i smažit v paneláku :)

  • Iva Pěnkavová | 28. 5. 2009 16:52

    tak to mi moccc chutnalo ,vida co jde vytvořit z obyčejné topinky , dávám za 1 , škoda že tu nejsou hvězdičky !

  • Veronika Nogová | 27. 5. 2009 13:01

    Tohle bylo naprosto vynikající! Snad poprvé v životě jsem snědla 3 topinky a pořád jsem měla hlad. A když jsme to s přítelem spláchli vychlazeným pivem, oba jsme uznali, že tohle budeme dělat častěji. Dávám za 1!

  • Jana Kutačová | 8. 9. 2006 09:54

    Děkuji.:o))

  • Kuchařka on-line | 8. 9. 2006 09:28

    Autor doplněn.

  • Jana Kutačová | 7. 9. 2006 17:09

    on line kuchařce: prosím,pokud to lze,doplňte mě jako autora.Zapomněla jsem se pod receptík podepsat.Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 9. 2006 12:49

    ZuzKo, Tak tohle je snad nejkrásnější komentář, který jsem kdy četla, slzím, asi si budu muset vyčistit brýle! To abych viděla na další recepty.

  • Zuzana Šindlerová | 6. 9. 2006 13:34

    Super dobrota! Já mám teda chronickou rýmu, ale podle toho jak děti houfně zdrhaly z bytu, asi to byla síla, ale aspoň na mě s manželem zbylo víc. V 9 večer jsem slupla 2 topinky!! A bylo po zásadě, že po 17.hodině nejím. Akorát mám asi hodně výkonnou mikrovlnku, stačilo 50 vteřin. Za 1!!!!

  • Hana Lorencová | 2. 9. 2006 18:14

    Dnes jsme si je udělali k večeři, výborné!

  • Martina Rajnochová | 31. 8. 2006 08:55

    To musí být mňamka, už se na to těšííím ;o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 11:08

    Dobrej nápad, hlavně si jse nazapomeňte přibalit s sebou.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:35

    Myslela jsem si to.No,pokusím si to nějak zakázat-nebo naložím a odjedu na chatu.Pak napíšu jak jsem dopadla.:o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:33

    Marsí, taky patřím k těm, co když mají úraz na ruce se jim rozbije myčka na nádobí.

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:32

    Jani, tak to odložení k sousedce bych neriskovala!!!

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:05

    Ali,Vy jste rozený detektiv.:o)Já jsem tady někde nedávno četla recept na tvarůžky v zakys.smetaně,takže mi to nedá a budu muset vyzkoušet.Vůbec nemám představu,jak vydržím 3 dny(podle receptu) z toho neujídat.Potřebovala bych si to odložit asi k sousedce na tři dny a pak teprve oblažit své chuťové pohárky touto mňamkou.:o))

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 09:40

    Jupííí, trefila jsem se, tušila jsem, že je to od Vás ,Jani. Bohužel jsem dnes v našem vesnickém obchůdku nesehnala tvarůžky, ale zítra je ve městě určitě seženu.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 09:36

    Marsí:vůbec to nevadí.Bude to trvat o chvilku déle,ale myslím,že to není problém"konzervičko,konzervativní"To je krásný výraz..o))

  • Marsí | 30. 8. 2006 09:01

    Jééééé...dneska bude smrádeček....Janko doufám, že tomu neublíží, když to zapeču v klasické troubě?...nemám mikrovlnku...jsem konzerva (konzervativní)....:o)))

  • Ivana Kašparovská | 29. 8. 2006 19:34

    Mňam, už se mi zbíhají sliny. To musí být lahoda. Zítra jdu koupit tvarůžky.

  • Jana Kutačová | 29. 8. 2006 18:15

    Alenko,zapomněla jsem se pod to podepsat.Je to vynikající mňamka a ikdyž jsou tvarůžky nedozrálé,tak se prostě dodělají v té mikrovlnce a já bych jich snědla aspoň 5.Ochutnala jsem něco podobného v restauraci a dlouho jsem otravovala,jak to dělají,že to je takové mňamózní,ale neprozradili-no jo,kuchařovo tajemství.Vyzkoušela jsem to takto a myslím,že jsem přelstila i toho kuchaře.Není to nic těžkého ani světoborného,ale je to fakt dost dobré..o))

  • Alena Tarabová | 29. 8. 2006 17:05

    To by mě strašně zajímalo, kdo je autorem této dobré mňamky. Mám na někoho tip, ale nejsem si jistá, nás milovníků těchto lahůdek je tu víc.

  • Sasa | 29. 8. 2006 11:21

    Bože! Asi vím, co budu večeřet, bo jsem se trošku chytla s manželem ...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Chleba Cibule Olej Olomoucké tvarůžky (syrečky)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Couračka

Couračka

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Buchty s kypřícím práškem

Buchty s kypřícím práškem

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Houskové knedlíky - pečené

Houskové knedlíky - pečené

Kokosové sušenky

Kokosové sušenky

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

184
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
26
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…
17
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

Gregorová o nedožitých narozeninách Brzobohatého (†79): Co jsem mu nestihla splnit! O jediný den…

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
Smradíci
Smradíci
Smraďoch
Smraďoch
Smraďoši
Smraďoši
Snadná a rychlá hrachová polévka
Snadná a rychlá hrachová polévka
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact