• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
Napište svůj komentář k receptu

Smradlavoučká topinka

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smradlavoučká topinka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 4
      ks chleba
    • česnek
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • chilli

Postup přípravy receptu

1
Usmažíme klasické topinky na oleji, očesnekujeme a na každou dáme kolečko tvarůžku, které podélně rozkrojíme na 2 tenčí kolečka.
2
Topinky naskládáme na talíř a dáme do mikrovlnky na 1,5 minuty na plný výkon. Topinky vytáhneme, tvarůžky musí být krásně vláčné, posypeme hustě cibulí a chilli kořením. K tomu už jen pivko a voňavou pusu od kuchaře, který pokrm vytvářel :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Lovošská topinka

Lovošská topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kuris
    kuris | 11. 7. 2015 10:36

    Do mikrovlnky jsme to dali na 500W na 1 minutu. Nebo na gril v mikrovlnce (vysoka mrizka) cca taky na 1 minutuminutu a pak to bylo min a takovy krasne vlacny. Na mikrovlnku na maximum me pripada dost siroky pojem, ponevadz kazda mikrovlnka ma maximum na jine hodnote wattu. Nicmene, stejne se musi vychytat, komu jak vyhovuje intenzita rozteceni syra... Zkouseli jsme i pridat anglickou slaninu, tu jsme opekli na panvi nez jsme tam dali chleba. Dobry je to taky posypany mletym peprem (misto chilli). A rozhodne doporucuji popijet k tomu to pivko...

  • Jitka Jelínková | 24. 9. 2009 13:40

    Výborné ;-)

  • Lenka Wenzelová | 21. 9. 2009 11:57

    Dělám trochu jinak, kdo nemůže cibuli, česnek.Udělám topinky nasucho v topinkovači, na každou půlku krajíčku dám kolečko tvarůžku a překryji kolečkem nějakého měkkého salámu.Dám zapéct, až se tvarůžky pod salámem začínají tavit. To je vše. Dobrou chuť !

  • Markýza První | 20. 9. 2009 11:48

    Je pravda že Oloumoucké tvarůžky už nejsou to co bývaly, nicméně tohle je super mňamka. dávám 1 .

  • niobe nightingale | 19. 9. 2009 11:15

    nedávno jsem něco tvořila z (pravých olomouckých) tvarůžků a překvapilo mě, že už absolutně vůbec nesmrděly! ... nevim čim to je, ale už je můžeme třeba i smažit v paneláku :)

  • Iva Pěnkavová | 28. 5. 2009 16:52

    tak to mi moccc chutnalo ,vida co jde vytvořit z obyčejné topinky , dávám za 1 , škoda že tu nejsou hvězdičky !

  • Veronika Nogová | 27. 5. 2009 13:01

    Tohle bylo naprosto vynikající! Snad poprvé v životě jsem snědla 3 topinky a pořád jsem měla hlad. A když jsme to s přítelem spláchli vychlazeným pivem, oba jsme uznali, že tohle budeme dělat častěji. Dávám za 1!

  • Jana Kutačová | 8. 9. 2006 09:54

    Děkuji.:o))

  • Kuchařka on-line | 8. 9. 2006 09:28

    Autor doplněn.

  • Jana Kutačová | 7. 9. 2006 17:09

    on line kuchařce: prosím,pokud to lze,doplňte mě jako autora.Zapomněla jsem se pod receptík podepsat.Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 9. 2006 12:49

    ZuzKo, Tak tohle je snad nejkrásnější komentář, který jsem kdy četla, slzím, asi si budu muset vyčistit brýle! To abych viděla na další recepty.

  • Zuzana Šindlerová | 6. 9. 2006 13:34

    Super dobrota! Já mám teda chronickou rýmu, ale podle toho jak děti houfně zdrhaly z bytu, asi to byla síla, ale aspoň na mě s manželem zbylo víc. V 9 večer jsem slupla 2 topinky!! A bylo po zásadě, že po 17.hodině nejím. Akorát mám asi hodně výkonnou mikrovlnku, stačilo 50 vteřin. Za 1!!!!

  • Hana Lorencová | 2. 9. 2006 18:14

    Dnes jsme si je udělali k večeři, výborné!

  • Martina Rajnochová | 31. 8. 2006 08:55

    To musí být mňamka, už se na to těšííím ;o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 11:08

    Dobrej nápad, hlavně si jse nazapomeňte přibalit s sebou.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:35

    Myslela jsem si to.No,pokusím si to nějak zakázat-nebo naložím a odjedu na chatu.Pak napíšu jak jsem dopadla.:o)

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:33

    Marsí, taky patřím k těm, co když mají úraz na ruce se jim rozbije myčka na nádobí.

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 10:32

    Jani, tak to odložení k sousedce bych neriskovala!!!

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 10:05

    Ali,Vy jste rozený detektiv.:o)Já jsem tady někde nedávno četla recept na tvarůžky v zakys.smetaně,takže mi to nedá a budu muset vyzkoušet.Vůbec nemám představu,jak vydržím 3 dny(podle receptu) z toho neujídat.Potřebovala bych si to odložit asi k sousedce na tři dny a pak teprve oblažit své chuťové pohárky touto mňamkou.:o))

  • Alena Tarabová | 30. 8. 2006 09:40

    Jupííí, trefila jsem se, tušila jsem, že je to od Vás ,Jani. Bohužel jsem dnes v našem vesnickém obchůdku nesehnala tvarůžky, ale zítra je ve městě určitě seženu.

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 09:36

    Marsí:vůbec to nevadí.Bude to trvat o chvilku déle,ale myslím,že to není problém"konzervičko,konzervativní"To je krásný výraz..o))

  • Marsí | 30. 8. 2006 09:01

    Jééééé...dneska bude smrádeček....Janko doufám, že tomu neublíží, když to zapeču v klasické troubě?...nemám mikrovlnku...jsem konzerva (konzervativní)....:o)))

  • Ivana Kašparovská | 29. 8. 2006 19:34

    Mňam, už se mi zbíhají sliny. To musí být lahoda. Zítra jdu koupit tvarůžky.

  • Jana Kutačová | 29. 8. 2006 18:15

    Alenko,zapomněla jsem se pod to podepsat.Je to vynikající mňamka a ikdyž jsou tvarůžky nedozrálé,tak se prostě dodělají v té mikrovlnce a já bych jich snědla aspoň 5.Ochutnala jsem něco podobného v restauraci a dlouho jsem otravovala,jak to dělají,že to je takové mňamózní,ale neprozradili-no jo,kuchařovo tajemství.Vyzkoušela jsem to takto a myslím,že jsem přelstila i toho kuchaře.Není to nic těžkého ani světoborného,ale je to fakt dost dobré..o))

  • Alena Tarabová | 29. 8. 2006 17:05

    To by mě strašně zajímalo, kdo je autorem této dobré mňamky. Mám na někoho tip, ale nejsem si jistá, nás milovníků těchto lahůdek je tu víc.

  • Sasa | 29. 8. 2006 11:21

    Bože! Asi vím, co budu večeřet, bo jsem se trošku chytla s manželem ...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Chleba Cibule Olej Olomoucké tvarůžky (syrečky)
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Houbové ragú

Houbové ragú

Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku

Základ na jakoukoliv zeleninovou…

Blesková roláda s pudinkem

Blesková roláda s pudinkem

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

43
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
24
Míša řezy
Míša řezy
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

SportRevue.cz Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Smolaři. 5 legend českého hokeje, které přišly o zlatý turnaj v Naganu

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
Smradíci
Smradíci
Smraďoch
Smraďoch
Smraďoši
Smraďoši
Snadná a rychlá hrachová polévka
Snadná a rychlá hrachová polévka
  • Recepty.cz
  • Smradlavoučká topinka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact