děkuji martin jirout
To je neuvěřitelně dobré. Blahem lezu po stropě. Jen jsem místo pórku dala do náplně vyškrančený špek a vše ostatní nakrájela na malé kostičky. Úžasné,s bramborovou kaší a zelným salátem to nemá chybu.Pane Jiroute, zase nám brzy něco pošlete.
Jak je možné,že tak úžasný recept nikdo od října minulého roku ještě nezkusil?Hned zítra jdu na to a dám vědět
Mám tady pěkně uleželý balíček...
Cau Marto fakt dobrej recept nasel jsem ho na telefonu jen co si odesel domu Rada z kvetnice.udeluji 100 bodu.
Martine, SUPER!!!
Berčo máte pravdu opravdu je to na plynové masky ale pouze když se to rozjede takže se snažte tomu předejít...............................................Velice děkuji za komentáře
Takhle podobně připravuji kuřecí-jen místo tvarůžku dávám Hermelín a peču naopak pomalu,aby se maso dobře propeklo,do trouby už nedávám.Je to velmi dobré.
Pane Jiroute, ještě by mě zajímalo, kolik hodin, případně dnů trvá vyvětrání takového menšího bytu. Já jen, jestli si mám zajistit dovolenou na víkend, týden nebo čtrnáct dnů nebo bude stačit pouze odpolední vycházka do přírody. Děkuji předem za odpověď. Syrečkové pokrmy jsem ještě nikdy nepřipravovala, určitě vyzkouším.
No, Martine, název úžasný!!!:-) A po přečtení ještě úžasnější....Musím to brzy vyzkoušet.Navíc pro rodilou moravačku z hanácké metropole by přímo byl hřích to s těmi tvarůžky nezkusit:-)))
Tak tohle udelam uz jen kvuli nazvu:-)))
Mňam,zase něco pro nás...o))
:-))))))))))))))))) Opravdu byste měl vydat Vaše recepty knižně, je to počteníčko:-)))
Martine, tedy "smradláček" jsem ještě nestihla vyzkoušet, ovšem ten název je stobodový :o)))) - jako u tebe konečně vždy......