• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smradíci
Napište svůj komentář k receptu

Smradíci

autor: hykam
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smradíci
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • brambory
    • 2
      ks romadůr
    • 5
      ks cibule 4-5
    • česnek hlavička
    • slanina nebo nějaký voňavý salám
    • olej
    • koření dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, nakrájíme na osminky, dáme do pekáčku, polijeme asi 1 dl oleje, okořeníme (sůl, pepř, grilovací koření, gyros, kari, aj.) a pořádně promícháme. Vložíme do trouby asi na 200 °C. Mezitím nakrájíme cibuli na kolečka, česnek na plátky, slaninu na kolečka a vše podusíme na pánvičce.
2
Brambory asi po 3/4 hod. přikryjeme pokličkou na 15 minut. Potom brambory vyjmeme z trouby a na vrch rozprostřeme podušenou směs, kterou potom ještě poklademe na plátky pokrájeným Romadůrem a dáme na 15-20 min. zapéct pod gril. Od této chvíle již musíme větrat, ale stojí to za to. Nejlépe chutná za tepla.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena Bernatová | 27. 9. 2007 12:05

    Vyzkoušela jsem, bylo to opravdu super. Koření jsem použila na americké brambory, oleje jsem dala méně a jako přílohu přidala zelený salát s kefírem. Ješě by to bývalo chtělo posypat čerstvou petrželkou, ale nechtělo se mně vyběhnout na zahrádku, protože pršelo. Určitě budu smradíky dělat znova, jen si den předem uvařím navíc brambory, ty osmažím ve friťáku a tím ušetřím asi tak hodinku. Dávám 1.

  • Martin | 21. 9. 2007 22:43

    jo jo přesně tak

  • Gábina | 21. 9. 2007 22:20

    opravdu to zní lákavě určitě vyzkouším mňam

  • Katka Maršálková | 21. 9. 2007 14:21

    ty brambory na osminky, tím je myšleno jako na měsíčky? Jako americké brambory?

  • Martin | 20. 9. 2007 23:49

    Oprava: slaninu na kostičky

  • Marie | 20. 9. 2007 11:38

    Zni to lakave

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Oběd Večeře Pečení Grilování Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Koření Olej Romadůr Slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s bazalkou

Špagety s bazalkou

Cibulový koláč III.

Cibulový koláč III.

Med ze sedmikrásek

Med ze sedmikrásek

Černý kuba

Černý kuba

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Bramborové klobásy

Bramborové klobásy

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

104
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
99
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
73
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
51
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
34
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Smoothie z červené řepy
Smoothie z červené řepy
Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smoothie z červené řepy a zázvoru
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
Smradlavoučká topinka
Smradlavoučká topinka
Smraďoch
Smraďoch
Smraďoši
Smraďoši
  • Recepty.cz
  • Smradíci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact