Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Makový závin III.
Kuřecí kari s rýží
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Smetanová pórková polévka s bramborem
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Adamovy kuličky (sekaná)
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou