Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Rychlá hrachová polévka
Maso na houbách babičky Aničky
Rýžový pilaf
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Zeleninová česnečka s kroupami
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Penne quattro formaggi
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Okoun na másle a kmínu
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi