Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Krůtí medailonky na zelenině
Brokolicový salát s tuňákem
Kotlety na smetaně II.
Plněný bramborák II.
Nepečený moučník (dobrotka)
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Květáková polévka s mrkví II.
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Zapečené brambory s brokolicí,…
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci