Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Vepřové bavorské závitky
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Šťouchané brambory II.
Vynikající zapečené palačinky
Severoafrická cizrnová polévka
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Sýrovo-vaječná pomazánka
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli