Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Zeleninová rýže
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Kakaové řezy s krémem
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Apple crumble
Medové řezy alá falešný medovník
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Citronové těstoviny s hráškem a…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli