Plátky masa naklepeme, osolíme a okořeníme podle chuti. Potřeme taveným sýrem, poklademe plátky šunky (slaniny) a sýra. Na to ještě pokrájené žampiony a utvoříme závitky. Nebo můžeme v mase naříznout kapsu a tu naplnit. Do pekáčku vymazeného máslem dáme drobně pokrájenou cibulku a oloupaná, nakrájená rajčátka (udělají moc dobrou šťávičku). Přidáme masové závitky a zalejeme šlehačkou. Přikryjeme a pečeme do změknutí.
2
Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže
3
V podstatě vůbec nezáleží na tom, čím maso naplníte. Můžete dát cokoliv, co máte rádi - např. nivu, hermelín,atd. Důležitá je ta šlehačka, ve které se to peče. Nejlépe se to dělá v římském hrnci a je to skvělé!