Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Verča
|7. 11. 2013 12:18
Ač mám brokolici ráda, po tomto receptu ji nechci dlouho ani vidět. Něco jsem snědla, zbytek letěl do koše, rodina dala přednost těstovinám s cukrem.
ea
|3. 7. 2013 10:12
Stejné suroviny, jiný recept: Smícháme ještě teplé uvařené těstoviny a teplou brokolici s nastrouhanou nivou tak, aby na nich niva trochu povolila a dochutila všechny části. Případně lehce přisolíme. Až na talíři do teplé směsi přimícháme lžíci kysané smetany. Je to překvapivě osvěžující lahůdka, smetanu je ale třeba přidávat až těsně před konzumací - ohřívaná už není tak dobrá.
Alexandra Daňková
|24. 11. 2008 16:56
tak mě zase ta niva byla cítit až moc,až to bylo hořký, takže jsem přidávala tavený sýr a pom.máslo, ale ochutnávala jsem zatím bez těstovin, takže s nimi to možná bude lepší
petra sýkorová
|13. 11. 2007 16:27
to je pěknej humáč
Jitka Bublová
|4. 10. 2007 12:25
Pro Werunku: jasně že to jde i s kuřecím masem, někdy je tam manželovi masožravci přídávám. Pak je třeba kuřecí nudličky udělat do měkka na pánvi, pak přidat nivu a postupovat podle receptu.
Hela
|22. 8. 2007 15:39
Milá Werunko, jestli chcete obdobnou dobrotu s kuřecím masem tak vyzkoušejte Sýrovo-smetanová pochoutka s kuřecím masem. Dělám ji často a celá rodina se vždy oblizuje.
Werunka
|22. 8. 2007 15:07
Může se k tomu dávat i třeba kuřecí maso?? Zatím, komu vařím, jsou všici masožravci a hooodně velcí, takže proto se ptám.
Bohdana
|8. 3. 2006 12:42
Bylo to dobré, dost syte, takže manzel se nadlábnul, dávám za jedna
Lenka
|26. 1. 2006 09:20
jo je to skvělý-nivou se nesmí šetřit nikdy :o)) je to výborný papání-mňam
Hana Musilová
|21. 1. 2006 15:07
Recept je dobrý, akorát nešetřit nivou. Já jsem dala 15 dkg nivy a jeden kelimek zakysané smetany a niva nebyla moc citit. Takže klidne přidat více nivy. Brokolici je nutno nasekat nadrobno. Jinak dobre