Může mi někdo poradit jak s máslem? Rozpuštěné a zchladlé či jen změklé a rozmixovat?? Zkoušela jsem rozpuštěné a zchladlé, ale srazilo se mi to... :-( děkuji Drahuška O:-)
ilis ilis
|13. 3. 2009 22:23
Tato omáčka se podává za studena.Jelikož také rádi konzumujeme ryby,připravuji tuto omáčku velmi často.Obzvláště je výborná k rybám připraveným na grilu,vyzkoušeli jsme také ke grilovanému vepřovému a kuřecímu masu a osvědčila se taktéž.Vřele doporučuji...
Marie Kyrianová
|13. 3. 2009 16:53
Omáčku používáme teplou,nebo studenou? Jde to i k obalované rybě? Máme ryby rádi a často vaříme, tak určitě vyzkouším.Vypadá to moc dobře a asi to bude i dobře chutnat. Až vyzkouším,tak se ozvu. Marie