Přidala sem i tavený sýr a bylo to super :-)
Promiňte, ale pokud chci vařit podle receptu, předpokládám alespoň elementární znalost kuchyně. I moje pětiletá dcera ví, že zcela bez soli se chutně vařit nedá. To už by tam autoři mohli rovnou psát, že potřebujeme hrnec. Autor neodbyl recept, jen počítal se zdravým rozumem.
Jaká niva? Btw myslím, že zdržovat se připomínkou osolení podstatné je. Když už někdo píše recept, tak myslím, že by ho měl napsat celý, popř. dodat třeba "dokořeňte dle vlastní chuti". Recept, kde autor počítá s tím, že si kuchař něco domyslí nebo doplní, je podle mě odbytý nedodělek. A lecky je právě proto recept špětně ohodnocen, protože začínající kuchař to správně dochutit třeba neumí.
Jednoduchý a výborný.K šunce jsem přidal cibuli a použil žampiony v konzervě i se šťávou.
Bylo moc dobrý... Akorát jsem přidala vývar z masoxu, jarní cibulku, česnek a trochu podravky a opravdu to nemělo chybu. ;-)
Výborná variace na "spagetti stokrát jinak". Proč se zdržovat připomínkou osolení - jednak je niva slaná a jednak si každý dochutí sám. Já přidal ještě trošičku oregana. Dávám 1:-)
Bylo to skvělý:o)trochu sme si to upravili, ale kdo ne.. díky zanápad:o))
Niko, zkuste příště v té smetaně nechat rozpustit např. 2 ks taveného sýra.
Bylo to vynikající, alespoň jsem konečně muži předvedla, že něco uvařit zvládnu:)
Anonyme nezapomněl jsi si to osolit a opepřit ? možná to bude mít lepší chuť, v receptu není uvedeno ale to si každý ochutí dle své chuti.
nic moc naprosto bez chuti..
Opravdu moc dobre, pridala jsem trosicku kecupu a oregana a bylo to zuzo:) Jaji
byli docela dobrý a je to tu podaný suprově, jelikož já moc dobrá kuchařka nejsem, ale všem to chutnalo:-)