Vltavíny rozkrojíme podélně napůl, obalíme šunkou (pokud máme kolečka, stačí je přitisknout k řezné straně) a namočíme v hustějším těstíčku, které umícháme ze zbylých surovin. Osmažíme dozlatova na rozehřátém tuku. Přebytečný tuk necháme odsát na kuchyňském papíru.
2
Ideální přílohou jsou brusinky a pečivo nebo chléb. Určitě by šlo i něco od brambor.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ritchie
|19. 7. 2007 20:44
Co je na tom prosím novátorského?
Di
|27. 3. 2006 21:14
K experimentování - osmažení Vltavínů mě v pátek přiměl hlad mého syna. Co jsem našla v ledničce, to jsem do toho dala. Výsledek byl velmi chutný, tak jsem se podělila o recept.
Jaroslava Oumarová
|27. 3. 2006 10:44
Di, Vltavíny jsem ještě neochutnala, tak to teď zkusím:-)