Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nastrouhaným sýrem a stočíme jako roládu. Obalíme v trojobalu a smažíme na oleji dozlatova. Před podáváním nakrájíme na kolečka. Místo krkovice můžeme použít kýtu, pečeni nebo kuřecí maso.
Udělala jsem podle Simči i s tou hořčicí a česnekem, osmahla a dala dopéct do trouby. Nemá chybu, vynikající, šťavnaté...Klidně by se dal použít plátek sýra, aby strouhaný nevypadával při obalování. Určitě si recept zaslouží 1.
Výborná úprava krkovice, já ještě plátky potřela lehce hořčicí, ve které jsem rozmíchala stroužek česneku... A pak už podle receptu. Problém jsem měla jen s tím, že když jsem si myslela, že už je jídlo hotové a rozkrojila první roládku, bylo maso uvnitř nehotové a musel jsem ještě hodnou chvíli smažit. Na fotce je asi znát, že má povrch tmavší barvu, než by mělo být. Příště asi osmažím jen zlehka a dám na plech do trouby (za občasného otočení) propékat... Chuťově jedna s hvězdičkou....