Vepřový mozeček odblaníme a naplníme jím pergamenový či silonový rukáv na výrobu tlačenky, poté jej dáme zmrazit do mrazničky. Z takto připraveného mozečku krájíme kolečka, která posolíme a obalíme v trojobalu.
2
Smažíme z každé strany do růžova a podáváme s bramborem a tatarkou, případně zeleninovým salátem. Je to vynikající.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
olga stefanova
|5. 11. 2007 09:38
kdyz jsou mozecky vcelku,pecu ihned,je to hrozna patlanina,ale stoji za to a za malo korunek,kilo platim 12kc,kdyz se nemuzete dockat,placnete ho na chleba mnam a zlucnik si chrochta
Naďa
|26. 2. 2005 20:23
A nenechat před smažením rozmrazit? Propeče se?Děkuji
Gajdziok Miroslav
|26. 2. 2005 19:10
Ano, krájíme je zmrzlé.
abu
|21. 10. 2004 19:46
mozeček miluju. Krájíme a obalujeme zmrzlé kolečka mozečku? Jak se pak smaží?