ingredience na trojobal
:hladká mouka,vejce,strouhanka
olej
-na smažení
Postup přípravy receptu
1
Hermelín si rozpůlíme, lžičkou vydlabeme potřebnou část měkkého středu, do kterého vložíme tvarůžek, přiklopíme, přitiskneme a obalíme v klasickém trojobalu (nejlépe dvakrát). Vnitřek hermelínu můžeme i vyložit salámem dle Vašeho výběru. Takto připravený sýr osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou. Horké brambory můžeme potřít vydlabanou částí hermelínu.
Ahoj Jirko, tento recept mi připadá jako kulinářské barbarství
spojit chuť kvalitního vyzrálého sýru Hermelín s chutí vyhlášených tvarůžků....
tu uzeninu bych ještě bral ,ale když už obalovat a smažit ,tak jedině samostatně.!