V míse si promícháme tavený sýr s nivou podle chuti. Plátek sýra potřeme takto připravenou směsí a spojíme ho slaninou. Poté obalíme v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a opečeme do zlatova z obou stran. Podáváme s tatarkou, vařeným bramborem či hranolkami.
Tato úprava smaženého sýra je velice chutná. Jen jsem spojovala anglickou s tvrdým sýrem jen taveňákem, protože muž Nivu nemusí :-). Podávala jsem s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Frantiska :)
|9. 8. 2009 17:51
nema spolecneho nic :) uz me to unavuje ... kdyz ma nekdo vysoky cholesterol a nebo problemy ze zlucnikem, at si to laskave necha pro sebe ... nevsimla jsem si ze by diabetici pod kazdy recept s cukrem psali, jak je to zdravi skodlive anebo alergici
zdenka supolova
|9. 8. 2009 15:48
Paní Zoro,přesně to samé jsem chtěla napsat,byla jste rychlejší.
Zora Manasová
|9. 8. 2009 15:15
Nič v zlom, ale nejako som nepochopila, čo má váš komentár spoločné s týmto receptom.
Marie Ďurišová
|9. 8. 2009 02:36
Jíme proto abychom žili, ale nežijeme proto abychom jedli.