Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
magdalenka
|13. 2. 2013 11:39
dobry,,,, takto robim syr uz roky,aspon nevyteka a je chutny,,,a nestresujem ze mi vytecie
Katka Hrušková
|22. 11. 2009 11:24
Super nápad, příprava rychlá a hlavně jsem se nemusela nervovat u smažení, že ze sýru nic nebude. Dávám 1
Laskonka B
|21. 11. 2009 15:57
Prave sme dojedli.... Bolo to vynikajuce, mnam mnam. Dakujem za skvely recept
Apina Hrbek
|20. 4. 2009 13:09
Ten kdo prisel na napad takto upravit syr pred smazenim si zaslouzi pochvalu. Syr nevyteka a je velice chutny.
Jan Krejčí
|17. 4. 2009 20:08
Tak dneska jsem smažil sýr podle receptu a musím říci, že se to rovnalo klasickému smaženému sýru s tím, že byla daleko jednodušší příprava i když se to nezdá. Dobře se placičky obalovaly a opravdu ani jedna placička nepraskla. Se čtvercovým tvarem cihly se vždy strašně patlám, dvakrát obaluji a stajně se většinou nafoukne a praskne. Dávám za 1. Já jsem ještě přidal trochu strohané šunky a krásně tam zapadla.
JHappy
|12. 4. 2008 14:58
vynikající recept, dneska jsem to zkusil k obědu a paráda, doporučuji
Olga
|17. 1. 2008 19:49
Ano, p.Helena mate pravdu ,syr nevyteká a je takto velmi chutný, doporučujem, ja ho takto robievam dosť často.