Dělám takhle pangase,ale i tresku a další rybinu.Nám to takhle vyhovuje a neztradiční mi to nepřijde.Chuť ryby se nepřekryxje kořením ale spíš se zachová.
Ty vole bez s pangasiusem dorpdele, to je ta nejhorsi ryba ktera existuje a vsichni to tady vychvalujou jak kdyby jedli morskeho vlka. Vzpamatujte se vy tupe ovce a zacnete jist normalne
Smažený pangasius je výborný, já si udělám kašičku --česne, olej, červená paprika, vegeta, porce fillé do toho na chvilku naložím, pak teprve obalím v trojobalu. Je to náramná pochoutka!! Takhle obaluji i cuketu!!!
výborné :-P
není to vubec tezký me to zabralo 15 minut a je to dobry! :-)) 8-)
Právě jsme to usmažili a je to vynikající <:-)
Vynikající přidat do mouky se strouhankou trochu červené mleté papriky, příp. ještě jiné bylinky. Je to s tím ještě lepší. Jinak, toto je vynikající recept !!! 8-)
Jednoduché, výborné!!!!!! Chutná dospělým i dětem :-) Fakt moc díky za tento recept ;-)
Nám to vyhovuje i z toho důvodu, že ryba není tučná. Já už jsem si navykla většinu původně smažených receptů dělat v troubě. Když se trochu pokape olejem a dá horkovzduch, rozdíl je téměř nepatrný ;-)
...jo,jo v té troubě to dělal náš mladej,protože mu nedošlo :-\ ,že by mohl rybu přepůlit :-D ,takže by se mu na pánev nevešla....
Myslela jsem, že můj pochvalný komentář tu dávno je :-( Rybka je výborná, tato úprava super, nesmažím, ale peču v troubě na pečícím papíru. Už jsem dělala několikrát a můžu jen doporučit.
Dani,tento recept můžeš použít na jakoukoli rybu.Dělávám ho poměrně často (kapr,hejk...)a i candát je super!!Má konzistencí podobné maso jako candát,ale chuťově je úplně jinde.Candát je o třídu výš! :-)
Jarusko, dekuji, staci, pochopila jsem , ze ma pevne maso, zadne kosti, ale asi prilis nechutna po masle, zkusim nahradit rybou Rockfisch, take je to dravec a ma pevne stavnate, vyborne maso. Dekuji, vyzkousim))
Danielo, to je těžké, my zase neznáme rybu Cobia :-) Pangas má bílé, šťavnaté, poměrně pevné maso, které se dělí na lupínky a je bez kostí. Stačí Ti to takhle?
Je zde hodne receptu z Pangase, ale mne by zajimalo, jake ma maso. Vim, ze je to dravy sumecek nekde z Vietnamu a recepty vypadaji bajecne, ale nemam moznost ho koupit. Ma maslove chutnajici maso treba jako Cobia??? Tu si chytim sama, kdyz se zadari a neni nad cerstvou rybu Pangase jsem nikdy nejedla, zajima me struktura masa, dekuji....
Škoda,že se nedá hodnotit 2x.Tentokrát jsem sice k hotovému nepřišel,ale zato jsem se nechal inspirovat Simčou a jejím sušeným česnekem.To byla delikatesa- jedna báseň!Tak alespoň posílám foto :-))
Souhlasím se Šárkou. Chce to trochu koření. Jinak dobré.
Výborné, vyzkoušela jsem s majoránkou, trochu netradiční, jednoduché, dávám 1
Tento recept dělám poměrně často. Ocitronovanou rybu obaluji pouze ve strouhance do které přidávám koření dle chuti.Je to lepší nežli klasický trojobal.
V 6 jsem přišla z práce a v půl 7 už jsme seděli u stolu a večeřeli :o) Ještě jsem stihla udělat zeleninový salát. Jednoznačně chválím !!! Rychlý a výborný.
BYLO TO MOC VÝBORNÉ.A TAKY PŘI OBALOVÁNÍ SE ČLOVĚK MOC NEUŠPINÍ.SUPER.
Výborné !! Do směsi mouky se strouhankou jsem dala trochu papriky a toskánského koření. Bylo to tak vynikající, že i můj muž, který uznává jen smaženýho kapra, všechno zblajznul a ještě koukal...... Brzičko zase zopakuji. Díky, Di, za vynikající recept!
Obalovala jsem v mouce se strouhankou ochucené asi lžičkou červené papriky, majoránky a sušeného česneku. Máme tuto kombinaci koření moc v oblibě a opět se osvědčila. A na závěr ten citrón nesmí chybět - je to jedinečné!!! Dávám 1***. S.
Di, dekuji za vyborny recept. Dnes jsem v 11.45 zjistila, ze dcera povecerela jidlo, co jsme nechavala dnes synovi na obed. Vzpomnela jsem si na tento reept a nebylo co resit ;-) Kdybych nemusela cekat, az se uvari brambory, syn by jedl i v poledne, takhle az ve 12.15. Nachystala jsem toho vic, ze bude mit i zitra, ale dozadoval se pridani masa tak dlouho, ze jsem usmazila vse a brambory pak dojedla ja :-) Vyborne, stavnate, presne jak pisete. Hodnotim jednickou.
měli jsme dneska,bylo to výborný,smažila jsem jen na oleji,máslo na koleji nebylo...k tomu jsme měli pečený brambory s česnekem.
Výborné, dala jsem 1. Pangase dělám 1x týdně, snažím se pokaždé jinak
Házím, pětkování je mi opravdu zcela volné. Spíše mě pobaví, jak někomu stojí zato ukazovat, jaký je ubohý. Mnohem více mě potěší komentář, jako je ten Váš. Kliknout na číslo umí každý, ale dát si práci se slohovým cvičením, abych něco pochválil, to už za něco stojí!
Tento recept jsem měl z TOP receptů,už tam sice není,ale co nám chutná-ukládám.A to,že se někdo,,pochlapí,,hodnocením bez toho aby zkusil,hoďte za hlavu.Vždyť tu snad máme každý svojí hlavu a ne ke každému(ikdyž dobrému),se vždy napíše komentář.I já jsem ho psal s velkým odstupem(více-méně na váš popud).....a ještě jsem chtěl říci,že bylo dobře,že jsem se v tomto případě k vaření nedostal.Jelikož jsem chtěl dochutit kořením(což jsem nestihl)jedl jsem originál!Jiří
Di-už je to víc jak měsíc,co jsme odzkoušeli(syn),a stálo to za to.Já jsem ráno vyndal rybu z mrazáku a recept nechal přiložený na stole.Jenomže jsem se vracel dost pozdě z práce a hlad byl mocnější,než lenost synátora a tak světe div se, přišel jsem k hotovému.Jen jednu chybu to mělo-nepřekrojil rybu alespoň na půl,tak se na talíř skoro ani nevešly brambory.Ještě se mě ptal,prý jak jsem to chtěl smažit na té pánvi,že to musel dát na plech do trouby.I tak to bylo výborné-obvzlášť,když člověk příjde k hotovému.Jiří
primichejte do mouky sladkou cervenou papriku, nebo to obalte jen v mouce a paprice, pul na pul
Jednoduché, rychlé, chuťově výtečné - prostě geniální kombinace. Děkuji za recept :o)
Dnes jsem přidala místo vegety koření na ryby a jeto opravdu lepší než vegeta.
Tak nevím.Dělala jsem to na olivovém oleji a moc mi to nechutnalo,možná to ale bylo tím olejem,protože když jsem sundala z pangasia to opečené,tak mi to chutnalo..
Pangasius je výborná rybka, často ho robievam .Do múky so strúhankou som dala Korenie na ryby. Bolo to veľmi dobré.
Rychlý a velmi dobrý oběd. Také jsem do mouky se strouhankou přidala vegetu. Dávám za 1.
Velice dobré, jednoduché, díky za recept. Dávám 1
Jak se píše v receptu: jemné, křehké, šťavnaté. Vynikající! Brzy zopakuju. Do mouky se strouhankou jsem taky přidala špetku vegety. Pangásek je sám o sobě velmi chutný, takže tahle jednoduchá úprava je prostě veliká dobrota. 1.
Robila som v nedeľu na obed podľa receptu, akorát som pred obaľovaním ešte posypala trochou vegety. Súhlasím, že treba opekať na malom množstve tuku. Je to výborné. Hodnotím 1.
Neopadává, obal se přichytí na vlhké maso. Po obalení je můžete ještě na chvíli odložit stranou, aby odpadly přebytečné drobečky. Olivový olej není určitě ne škodu. Jen prostě nejde o smažení ve vysoké vrstvě tukuí.
Evangelino, myslím že ne, když rybu před obalováním osušíte ubrouskem. Nebyla by spíš lepší než máslo kapka olivového oleje?
Pangasia miluju, tak to určitě vyzkouším. Jen nevím, jestli ta mouka se strouhankou má být půl napůl. A neopadává to?