• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažený pangasius trochu netradičně
Napište svůj komentář k receptu

Smažený pangasius trochu netradičně

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 54
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený pangasius trochu netradičně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pangasius filety
    • 80
      g hladká mouka
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      sůl
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • tuk máslo s trochou oleje na opékání

Postup přípravy receptu

1
Filé necháme rozmrazit, poté je osolíme a pokapeme citrónem, aby se maso zpevnilo. Před smažením plátky masa osušíme, obalíme v mouce smíchané se strouhankou (žádné vajíčko) a spíše opečeme než usmažíme na troše másla, do kterého přidáme olej, aby se nepřepalovalo. Při podávání můžeme opět pokapat citrónovou šťávou.
2
Jemné, křehké, šťavnaté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

Prune tart aneb netradičně opilý…

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Rizoto netradičně z ovesných vloček se slaninou a žampiony

Rizoto netradičně z ovesných vloček…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Galová | 1. 4. 2014 14:00

    Dělám takhle pangase,ale i tresku a další rybinu.Nám to takhle vyhovuje a neztradiční mi to nepřijde.Chuť ryby se nepřekryxje kořením ale spíš se zachová.

  • Adolf | 11. 1. 2014 13:27

    Ty vole bez s pangasiusem dorpdele, to je ta nejhorsi ryba ktera existuje a vsichni to tady vychvalujou jak kdyby jedli morskeho vlka. Vzpamatujte se vy tupe ovce a zacnete jist normalne

  • marie | 22. 12. 2013 23:00

    Smažený pangasius je výborný, já si udělám kašičku --česne, olej, červená paprika, vegeta, porce fillé do toho na chvilku naložím, pak teprve obalím v trojobalu. Je to náramná pochoutka!! Takhle obaluji i cuketu!!!

  • Blažejová | 25. 10. 2011 13:11

    výborné :-P

  • anonym | 31. 8. 2011 13:34

    není to vubec tezký me to zabralo 15 minut a je to dobry! :-)) 8-)

  • Marek a Terka | 8. 7. 2011 18:58

    Právě jsme to usmažili a je to vynikající <:-)

  • Jana z VM | 13. 4. 2011 15:05

    Vynikající přidat do mouky se strouhankou trochu červené mleté papriky, příp. ještě jiné bylinky. Je to s tím ještě lepší. Jinak, toto je vynikající recept !!! 8-)

  • Monika OV | 27. 3. 2011 19:54

    Jednoduché, výborné!!!!!! Chutná dospělým i dětem :-) Fakt moc díky za tento recept ;-)

  • Monika OV | 27. 3. 2011 19:53

    Na kolik stupňů a jak dlouho to v troubě pečete?

  • Jarka O. | 2. 11. 2010 17:39

    Nám to vyhovuje i z toho důvodu, že ryba není tučná. Já už jsem si navykla většinu původně smažených receptů dělat v troubě. Když se trochu pokape olejem a dá horkovzduch, rozdíl je téměř nepatrný ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 2. 11. 2010 16:01

    ...jo,jo v té troubě to dělal náš mladej,protože mu nedošlo :-\ ,že by mohl rybu přepůlit :-D ,takže by se mu na pánev nevešla....

  • Jarka O. | 2. 11. 2010 15:31

    Myslela jsem, že můj pochvalný komentář tu dávno je :-( Rybka je výborná, tato úprava super, nesmažím, ale peču v troubě na pečícím papíru. Už jsem dělala několikrát a můžu jen doporučit.

  • recepty73
    recepty73 | 2. 11. 2010 15:17

    Náš oblíbený recept :-) a zítřejší oběd :-)

  • Pája S | 29. 5. 2010 23:05

    Dani,tento recept můžeš použít na jakoukoli rybu.Dělávám ho poměrně často (kapr,hejk...)a i candát je super!!Má konzistencí podobné maso jako candát,ale chuťově je úplně jinde.Candát je o třídu výš! :-)

  • Daniella O. | 29. 5. 2010 18:25

    Jarusko, dekuji, staci, pochopila jsem , ze ma pevne maso, zadne kosti, ale asi prilis nechutna po masle, zkusim nahradit rybou Rockfisch, take je to dravec a ma pevne stavnate, vyborne maso. Dekuji, vyzkousim:)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2010 07:47

    Danielo, to je těžké, my zase neznáme rybu Cobia :-) Pangas má bílé, šťavnaté, poměrně pevné maso, které se dělí na lupínky a je bez kostí. Stačí Ti to takhle?

  • Daniella O. | 28. 5. 2010 21:22

    Je zde hodne receptu z Pangase, ale mne by zajimalo, jake ma maso. Vim, ze je to dravy sumecek nekde z Vietnamu a recepty vypadaji bajecne, ale nemam moznost ho koupit. Ma maslove chutnajici maso treba jako Cobia??? Tu si chytim sama, kdyz se zadari a neni nad cerstvou rybu :) Pangase jsem nikdy nejedla, zajima me struktura masa, dekuji....

  • recepty 73 | 27. 5. 2010 19:24

    Škoda,že se nedá hodnotit 2x.Tentokrát jsem sice k hotovému nepřišel,ale zato jsem se nechal inspirovat Simčou a jejím sušeným česnekem.To byla delikatesa- jedna báseň!Tak alespoň posílám foto :-))

  • Hana Albrechtova | 28. 3. 2010 19:15

    Souhlasím se Šárkou. Chce to trochu koření. Jinak dobré.

  • Hana Paboučková | 27. 3. 2010 15:12

    Výborné, vyzkoušela jsem s majoránkou, trochu netradiční, jednoduché, dávám 1

  • Šárka Vránová | 21. 3. 2010 07:48

    Tento recept dělám poměrně často. Ocitronovanou rybu obaluji pouze ve strouhance do které přidávám koření dle chuti.Je to lepší nežli klasický trojobal.

  • JITKA BÁBALOVÁ | 2. 2. 2010 19:00

    V 6 jsem přišla z práce a v půl 7 už jsme seděli u stolu a večeřeli :o) Ještě jsem stihla udělat zeleninový salát. Jednoznačně chválím !!! Rychlý a výborný.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 9. 1. 2010 20:37

    BYLO TO MOC VÝBORNÉ.A TAKY PŘI OBALOVÁNÍ SE ČLOVĚK MOC NEUŠPINÍ.SUPER.

  • Jana Řezníčková | 28. 5. 2009 12:04

    Výborné !! Do směsi mouky se strouhankou jsem dala trochu papriky a toskánského koření. Bylo to tak vynikající, že i můj muž, který uznává jen smaženýho kapra, všechno zblajznul a ještě koukal...... Brzičko zase zopakuji. Díky, Di, za vynikající recept!

  • Simča Sládková | 22. 4. 2009 16:56

    Obalovala jsem v mouce se strouhankou ochucené asi lžičkou červené papriky, majoránky a sušeného česneku. Máme tuto kombinaci koření moc v oblibě a opět se osvědčila. A na závěr ten citrón nesmí chybět - je to jedinečné!!! Dávám 1***. S.

  • Sarka Honzakova | 22. 4. 2009 15:00

    Di, dekuji za vyborny recept. Dnes jsem v 11.45 zjistila, ze dcera povecerela jidlo, co jsme nechavala dnes synovi na obed. Vzpomnela jsem si na tento reept a nebylo co resit ;-) Kdybych nemusela cekat, az se uvari brambory, syn by jedl i v poledne, takhle az ve 12.15. Nachystala jsem toho vic, ze bude mit i zitra, ale dozadoval se pridani masa tak dlouho, ze jsem usmazila vse a brambory pak dojedla ja :-) Vyborne, stavnate, presne jak pisete. Hodnotim jednickou.

  • Radka Křížová | 18. 4. 2009 19:44

    měli jsme dneska,bylo to výborný,smažila jsem jen na oleji,máslo na koleji nebylo...k tomu jsme měli pečený brambory s česnekem.

  • Dana Vorlová | 28. 3. 2009 23:00

    Výborné, dala jsem 1. Pangase dělám 1x týdně, snažím se pokaždé jinak

  • Di - | 24. 3. 2009 12:21

    Házím, pětkování je mi opravdu zcela volné. Spíše mě pobaví, jak někomu stojí zato ukazovat, jaký je ubohý. Mnohem více mě potěší komentář, jako je ten Váš. Kliknout na číslo umí každý, ale dát si práci se slohovým cvičením, abych něco pochválil, to už za něco stojí!

  • recepty 73 | 24. 3. 2009 11:31

    Tento recept jsem měl z TOP receptů,už tam sice není,ale co nám chutná-ukládám.A to,že se někdo,,pochlapí,,hodnocením bez toho aby zkusil,hoďte za hlavu.Vždyť tu snad máme každý svojí hlavu a ne ke každému(ikdyž dobrému),se vždy napíše komentář.I já jsem ho psal s velkým odstupem(více-méně na váš popud).....a ještě jsem chtěl říci,že bylo dobře,že jsem se v tomto případě k vaření nedostal.Jelikož jsem chtěl dochutit kořením(což jsem nestihl)jedl jsem originál!Jiří

  • recepty 73 | 24. 3. 2009 11:08

    Di-už je to víc jak měsíc,co jsme odzkoušeli(syn),a stálo to za to.Já jsem ráno vyndal rybu z mrazáku a recept nechal přiložený na stole.Jenomže jsem se vracel dost pozdě z práce a hlad byl mocnější,než lenost synátora a tak světe div se, přišel jsem k hotovému.Jen jednu chybu to mělo-nepřekrojil rybu alespoň na půl,tak se na talíř skoro ani nevešly brambory.Ještě se mě ptal,prý jak jsem to chtěl smažit na té pánvi,že to musel dát na plech do trouby.I tak to bylo výborné-obvzlášť,když člověk příjde k hotovému.Jiří

  • Petr Kazik | 10. 3. 2009 17:53

    primichejte do mouky sladkou cervenou papriku, nebo to obalte jen v mouce a paprice, pul na pul

  • Kateřina Reinoldova | 10. 3. 2009 12:33

    Jednoduché, rychlé, chuťově výtečné - prostě geniální kombinace. Děkuji za recept :o)

  • Marta Dočekalová | 28. 1. 2009 22:15

    Dnes jsem přidala místo vegety koření na ryby a jeto opravdu lepší než vegeta.

  • venyss venyss | 17. 1. 2009 20:56

    Tak nevím.Dělala jsem to na olivovém oleji a moc mi to nechutnalo,možná to ale bylo tím olejem,protože když jsem sundala z pangasia to opečené,tak mi to chutnalo..

  • Olga Zehnalová | 30. 9. 2008 08:25

    Pangasius je výborná rybka, často ho robievam .Do múky so strúhankou som dala Korenie na ryby. Bolo to veľmi dobré.

  • Marta Dočekalová | 29. 9. 2008 21:19

    Rychlý a velmi dobrý oběd. Také jsem do mouky se strouhankou přidala vegetu. Dávám za 1.

  • Vlasta Spoustová | 24. 9. 2008 18:53

    Velice dobré, jednoduché, díky za recept. Dávám 1

  • Petule B. | 24. 9. 2008 13:40

    Jak se píše v receptu: jemné, křehké, šťavnaté. Vynikající! Brzy zopakuju. Do mouky se strouhankou jsem taky přidala špetku vegety. Pangásek je sám o sobě velmi chutný, takže tahle jednoduchá úprava je prostě veliká dobrota. 1.

  • Alena Hreusová | 22. 9. 2008 06:01

    Robila som v nedeľu na obed podľa receptu, akorát som pred obaľovaním ešte posypala trochou vegety. Súhlasím, že treba opekať na malom množstve tuku. Je to výborné. Hodnotím 1.

  • Di - | 18. 9. 2008 05:50

    Neopadává, obal se přichytí na vlhké maso. Po obalení je můžete ještě na chvíli odložit stranou, aby odpadly přebytečné drobečky. Olivový olej není určitě ne škodu. Jen prostě nejde o smažení ve vysoké vrstvě tukuí.

  • Mirka P. | 17. 9. 2008 22:26

    Evangelino, myslím že ne, když rybu před obalováním osušíte ubrouskem. Nebyla by spíš lepší než máslo kapka olivového oleje?

  • Evangelina Ciprová | 17. 9. 2008 21:55

    Pangasia miluju, tak to určitě vyzkouším. Jen nevím, jestli ta mouka se strouhankou má být půl napůl. A neopadává to?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hladká mouka Pangasius Strouhanka Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Krůtí kostky se žampiony

Krůtí kostky se žampiony

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

Květákový salát (nejen) s vejci

Květákový salát (nejen) s vejci

Bylinkovo-okurkový nápoj

Bylinkovo-okurkový nápoj

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

164
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
74
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
58
Dýňová tortila
Dýňová tortila
55
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
52
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patricie Solaříková po rozvodu: Randí s dýdžejem!

Patricie Solaříková po rozvodu: Randí s dýdžejem!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

Další doporučené recepty:

Smažený máslový celer
Smažený máslový celer
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín...…
Smažený obalovaný květák
Smažený obalovaný květák
Smažený řapíkatý celer
Smažený řapíkatý celer
Smažený sýr bez smažení
Smažený sýr bez smažení
Smažený sýr bez smažení - verze II.
Smažený sýr bez smažení - verze II.
  • Recepty.cz
  • Smažený pangasius trochu netradičně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact