• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažený losos na salátu
Napište svůj komentář k receptu

Smažený losos na salátu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený losos na salátu
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • salát 1/2 hlávky (zelený s.)
    • 1
      svazek rukola
    • 1
      svazek řeřicha potočnice
    • 200
      g okurka salátová
    • 150
      g kedlubna
    • 125
      g houby nejlépe lišky
    • 2
      lžíce balzamikový ocet
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička med
    • 250
      g losos
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Salát a zelené lístky opláchněte a vodu otřepejte. Opláchnutou okurku rozpulte, kedlubnu oloupejte a obojí nadrobno nakrájejte. Houby očistěte. Salát a zelené lístky promíchejte s okurkou a kedlubnou. Ocet prošlehejte s hořčicí, 1 lžící oleje a medem na zálivku. Osolte a opepřete. Kousky ryby opláchněte a osušte. Houby osmažte na rozehřátém zbylém oleji, osolte, opepřete, dejte stranou a na pánvi osmažte kousky ryby, asi 5 minut. Také osolte a opepřete a podávejte s houbami a salátem zakápnutým medovou zálivkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený losos s avokádovým pyré

Smažený losos s avokádovým pyré

Fajnový mix na topinky a do salátů

Fajnový mix na topinky a do salátů

Grilované chobotnice na rukolovém salátu

Grilované chobotnice na rukolovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 18. 4. 2012 14:09

    Mně spíš šlo o ten název, než o kategorii :)

  • Vlasta Novák | 18. 4. 2012 12:13

    Přesunuto pod smažení, díky

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 18. 4. 2012 11:58

    Pokud pomineme to, že v názvu receptu je chyba, losos se nepeče, ale smaží, je to jídlo, ze kterého jsme byli zcela a bezvýhradně nadšeni. Kvalitní ryba jen decentně nakořeněná, aby vynikla její chuť, houby k tomu krásně šly a salát byl z výborně zvolené zeleniny a s naprosto luxusní zálivkou, jednou z nejlepších, co jsem kdy měla. Jen my nepřišly úplně promyšlené poměry jednotlivých jídel, salátu určitě stačí polovina, než co je zde uvedená. A pozor, zálivka je velmi silná!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Zelenina Rybí Květen Oběd Večeře Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Dijonská hořčice Houby Kedlubna Losos Med Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Řeřicha Rukola Salát Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabské kuře

Arabské kuře

Kuřecí kousky s hořčicí

Kuřecí kousky s hořčicí

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Plněné linecké košíčky

Plněné linecké košíčky

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a sejkorami

Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…

Hermelínka-pomazánka

Hermelínka-pomazánka

Báječné máslové koláčky - nejen svatební

Báječné máslové koláčky - nejen…

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

30
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
16
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
16
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem
14
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
14
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Smažený králík
Smažený králík
Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Smažený květák s domácím dipem
Smažený květák s domácím dipem
Smažený losos s avokádovým pyré
Smažený losos s avokádovým pyré
Smažený máslový celer
Smažený máslový celer
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín...…
  • Recepty.cz
  • Smažený losos na salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact