Super recept.Jen místo piva dávám mléko.Pivo bylo dost cítit.Obaluji v těstíčku vše(žampióny i sýr nevyteče)Díky ;-)
U nás se květák obaluje bez vaření a je krásně křupavý, doporučuji! ;-)
Myslíte, že by to bylo dobré i na žampióny? nezkoušel jste někdo? :-)
:-) Postupuji stejně, ale před smažením, pomocí vidličky, obalím ve strouhance.Pohodlné
výborný ! dělala jsem nedávno brokolici a to těsto je jedinečný v tom, že je tak krásně lepkavý a suprově drželo na té brokolici. Ideální smažit ve friťáku, aby to bylo najednou hezky ze všech stran :)
Tak jsem se rozhodla dneska udělat květák v trojobalu... když jsem si ale představila to obalování, popadla mě lenost :-D tenhle recept jsem našla náhodou, tak jsem to musela zkusit a .... VÝBORNÉ!!! díky moc ;-)
Dnes jsem dělala brokolici v tomhle těstíčku a je to dobré, má to tu výhodu, že se člověk nepáře s trojobalem :-). :-\
Jdu to zkusit a uvidíme <:-)
fakt víbornej recept 8-)
Tak jsem dnes vyzkoušela ten květák a musím říct, že se to obalovalo opravdu pěkně, smažilo se to přímo šíleně rychle a chutná to dobře :-) Posílám foto.
Květák se uvaří a rozmačká nebo rozkrájí na menší kousky. Na tuku se zpění cibulka, přidá se květák a za chvíli rozšlehaná vejce. Míchá se do zhoustnutí. Lze přidat uzené maso, uzeninu, zbytky pečeně.
a jak se děla mozeček
Taky miluji květak v jakékoliv podobě a tento způsob je výborny
Výborně,díky moc za tip. Taky miluju květák, ale nerada ho obaluju, takže tohle určitě vyzkouším :-)