výborný ! dělala jsem nedávno brokolici a to těsto je jedinečný v tom, že je tak krásně lepkavý a suprově drželo na té brokolici. Ideální smažit ve friťáku, aby to bylo najednou hezky ze všech stran :)
Tak jsem se rozhodla dneska udělat květák v trojobalu... když jsem si ale představila to obalování, popadla mě lenost :-D tenhle recept jsem našla náhodou, tak jsem to musela zkusit a .... VÝBORNÉ!!! díky moc ;-)
Veronika
|10. 5. 2011 18:01
Dnes jsem dělala brokolici v tomhle těstíčku a je to dobré, má to tu výhodu, že se člověk nepáře s trojobalem :-). :-\
jirka
|5. 4. 2011 12:17
Jdu to zkusit a uvidíme <:-)
iveta
|14. 3. 2011 15:59
fakt víbornej recept 8-)
Sylva Karešová
|2. 6. 2008 00:40
Tak jsem dnes vyzkoušela ten květák a musím říct, že se to obalovalo opravdu pěkně, smažilo se to přímo šíleně rychle a chutná to dobře :-) Posílám foto.
Di
|11. 10. 2007 16:02
Květák se uvaří a rozmačká nebo rozkrájí na menší kousky. Na tuku se zpění cibulka, přidá se květák a za chvíli rozšlehaná vejce. Míchá se do zhoustnutí. Lze přidat uzené maso, uzeninu, zbytky pečeně.
Anonym
|11. 10. 2007 13:12
a jak se děla mozeček
Anna V
|13. 3. 2006 19:42
Taky miluji květak v jakékoliv podobě a tento způsob je výborny
Andrea Pastirčáková
|9. 8. 2005 10:31
Výborně,díky moc za tip. Taky miluju květák, ale nerada ho obaluju, takže tohle určitě vyzkouším :-)