• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 30
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g květák cca, nebo brokolice
    • 125
      g polohrubá mouka
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      dl pivo
    • sníh z bílku ze 2 ks
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu uvaříme do poloměkka. Schladlé a oschlé růžice namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Necháme odkapat na kuchyňském papíru.
2
Těstíčko: našleháme všechny suroviny a poté opatrně vmícháme sníh. Těstíčko je husté, květák dobře obalí.
3
Při smažení se vytvoří jakási "kobližka", která se dobře osmaží ze všech stran.
4
Je to jedna z variant pro "líné" hospodyně, které nerady obalují květák jako já.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v těstíčku s Nivou

Brokolice / květák v těstíčku s Nivou

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 27. 7. 2014 09:51

    Opravdu super, s těstíčkem se krásně pracuje, nemám co bych vytkla :)

  • Vlaďka | 26. 10. 2013 10:21

    Super recept.Jen místo piva dávám mléko.Pivo bylo dost cítit.Obaluji v těstíčku vše(žampióny i sýr nevyteče)Díky ;-)

  • mischel | 25. 8. 2013 17:48

    U nás se květák obaluje bez vaření a je krásně křupavý, doporučuji! ;-)

  • Monika | 11. 3. 2013 17:56

    Myslíte, že by to bylo dobré i na žampióny? nezkoušel jste někdo? :-)

  • tanadas | 26. 11. 2012 13:10

    Vyborne a rychle, brokolici zkusim priste.

  • tony | 26. 6. 2012 09:22

    :-) Postupuji stejně, ale před smažením, pomocí vidličky, obalím ve strouhance.Pohodlné

  • nama | 19. 6. 2012 17:45

    výborný ! dělala jsem nedávno brokolici a to těsto je jedinečný v tom, že je tak krásně lepkavý a suprově drželo na té brokolici. Ideální smažit ve friťáku, aby to bylo najednou hezky ze všech stran :)

  • techt | 10. 5. 2012 14:48

    Chutnal všem a bylo to rychlé, k receptu se rád vrátím.

  • mirkavazy
    mirkavazy | 21. 3. 2012 21:46

    Tak jsem se rozhodla dneska udělat květák v trojobalu... když jsem si ale představila to obalování, popadla mě lenost :-D tenhle recept jsem našla náhodou, tak jsem to musela zkusit a .... VÝBORNÉ!!! díky moc ;-)

  • Veronika | 10. 5. 2011 18:01

    Dnes jsem dělala brokolici v tomhle těstíčku a je to dobré, má to tu výhodu, že se člověk nepáře s trojobalem :-). :-\

  • jirka | 5. 4. 2011 12:17

    Jdu to zkusit a uvidíme <:-)

  • iveta | 14. 3. 2011 15:59

    fakt víbornej recept 8-)

  • Sylva Karešová | 2. 6. 2008 00:40

    Tak jsem dnes vyzkoušela ten květák a musím říct, že se to obalovalo opravdu pěkně, smažilo se to přímo šíleně rychle a chutná to dobře :-) Posílám foto.

  • Di | 11. 10. 2007 16:02

    Květák se uvaří a rozmačká nebo rozkrájí na menší kousky. Na tuku se zpění cibulka, přidá se květák a za chvíli rozšlehaná vejce. Míchá se do zhoustnutí. Lze přidat uzené maso, uzeninu, zbytky pečeně.

  • Anonym | 11. 10. 2007 13:12

    a jak se děla mozeček

  • Anna V | 13. 3. 2006 19:42

    Taky miluji květak v jakékoliv podobě a tento způsob je výborny

  • Andrea Pastirčáková | 9. 8. 2005 10:31

    Výborně,díky moc za tip. Taky miluju květák, ale nerada ho obaluju, takže tohle určitě vyzkouším :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Květák Pivo Polohrubá mouka Rostlinný olej Sníh z bílku Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Vajíčka v mikrovlnce

Vajíčka v mikrovlnce

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Zlatý kokosovo-mrkvový koláč

Zlatý kokosovo-mrkvový koláč

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Rychlé banánové lívance

Rychlé banánové lívance

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

150
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
74
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
68
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
44
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
34
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
Smažený králík
Smažený králík
Smažený květák s domácím dipem
Smažený květák s domácím dipem
Smažený losos na salátu
Smažený losos na salátu
Smažený losos s avokádovým pyré
Smažený losos s avokádovým pyré
  • Recepty.cz
  • Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact