Maso vykostíme a nakrájíme na plátky. Rozmixujeme cibuli, česnek a sůl. Touto směsí potřeme maso a necháme uležet (asi hodinu). Pak jednotlivé plátky obalujeme v mouce rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji po obou stranách. Podáváme s bramborovou kaší.
Mám vyzkoušeno a je to skvělé! Děkuji za recept, je na 1. Po usmažení dávám řízky ještě na chvíli do trouby, cca 30min.
simona
|6. 1. 2013 16:16
a Jak dlouho se to ma smazit ? Děkuji :-)
Jana Bílková
|14. 5. 2008 21:16
Jsem zvědavá, jak to bude chutnat s tou cibulí. Řízky jsou delikatesní, děláme je jen s tou solí a česnekem a nikdy jich není dost. Je to jednoduché a geniální.
Jitka Malinová
|13. 1. 2006 08:42
Řízky z králika miluji, toto je velmi dobrá inspirace na obměnu, vyzkouším a dám vědět.