• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jahody
    • 4
      ks hermelín
    • 3
      lžíce cukr 2-3
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Polovinu jahod rozmixujeme a promícháme s želírovacím cukrem. Vmícháme druhou polovinu jahod nakrájenou na kousky. Dáme do chladničky alespoň na 2 hodiny. Nesmí to být tuhé jako aspik, ale jen polotuhé.
2
Z mléka, vajec, mouky a špetky soli vymícháme těstíčko, ve kterém obalíme hermelíny a z obou stran je osmažíme. Na talíř nalijeme studenou jahodovou omáčku, na ni položíme horký smažený hermelín a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jířa | 29. 5. 2014 14:27

    no co tohle je za blaf hrůza.!!! :'( :-$ :'( O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) :-S :-S :-S

  • J.Tereza | 29. 11. 2011 18:24

    Je fajn, že sa nevyjadrujete, ak nemáte rada niečo, čo ste ani neochutnali, tak sa radšej zdržte akéhokoľvek komentára.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:17

    Já nemám ráda slané a sladké dohromady takže se radši ani nebudu vyadřovat abych to tady všem neznechutila... Omlouvám se. :-[

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2006 13:15

    Až teraz som si všimla dotazy, ospravedlňujem sa, ale pani Di odpovedala za mňa. Nikoho som nechcela miasť, želírovací cukor sa používa pri zaváraní ovocia, ktoré má málo pektínu, a teda lekvár z neho by bol veľmi riedky. Lukáši, ako prílohu nič. Papáte horúci čerstvo vypražený Hermelín na studenej jahodovej omáčke.

  • Di | 8. 9. 2005 15:21

    Želírovací cukr je speciální přípravek pro vaření marmelád a zavařenin. Já kombinaci smaženého hermelínu s ovocem miluju. Spokojím se i s dětskou přesnídávkou.

  • Jana Han | 8. 9. 2005 14:48

    Autor nas chtel zmast. Nevim presne co je zelirovaci cukr, ale da se bezpecne pouzit normalni cukr. Mozna v uvedenem cukru je nejaky ztuzovac, ale i bez nej, jen s cukrem je jahodova omacka perfektni. Mam to roky vyzkousene. Ale jinak to bude asi docela zvlastni mnamka, asi to vyzkousim na nejake navsteve. Dam k tomu obycejne susenky, nebo suchary, mozna spise slane nez sladke. Podam zpravu.

  • lukas Lukas | 8. 9. 2005 13:04

    chtel jsem se zeptat co je zelirovaci cukr a co k tomu jako prilohu?? dekuju

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hermelín Hladká mouka Jahody Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Ovocné knedlíky z tvarohového těsta

Uhlířské špagety

Uhlířské špagety

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Sýrovo-šunkoví šneci

Sýrovo-šunkoví šneci

Králík po francouzsku

Králík po francouzsku

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Dort srdce

Dort srdce

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

130
Máslové řízky
Máslové řízky
98
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
58
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
22
Houbová omáčka krok za krokem
Houbová omáčka krok za…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín
Smažený hermelín
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact