• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jahody
    • 4
      ks hermelín
    • 3
      lžíce cukr 2-3
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Polovinu jahod rozmixujeme a promícháme s želírovacím cukrem. Vmícháme druhou polovinu jahod nakrájenou na kousky. Dáme do chladničky alespoň na 2 hodiny. Nesmí to být tuhé jako aspik, ale jen polotuhé.
2
Z mléka, vajec, mouky a špetky soli vymícháme těstíčko, ve kterém obalíme hermelíny a z obou stran je osmažíme. Na talíř nalijeme studenou jahodovou omáčku, na ni položíme horký smažený hermelín a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jířa | 29. 5. 2014 14:27

    no co tohle je za blaf hrůza.!!! :'( :-$ :'( O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) :-S :-S :-S

  • J.Tereza | 29. 11. 2011 18:24

    Je fajn, že sa nevyjadrujete, ak nemáte rada niečo, čo ste ani neochutnali, tak sa radšej zdržte akéhokoľvek komentára.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:17

    Já nemám ráda slané a sladké dohromady takže se radši ani nebudu vyadřovat abych to tady všem neznechutila... Omlouvám se. :-[

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2006 13:15

    Až teraz som si všimla dotazy, ospravedlňujem sa, ale pani Di odpovedala za mňa. Nikoho som nechcela miasť, želírovací cukor sa používa pri zaváraní ovocia, ktoré má málo pektínu, a teda lekvár z neho by bol veľmi riedky. Lukáši, ako prílohu nič. Papáte horúci čerstvo vypražený Hermelín na studenej jahodovej omáčke.

  • Di | 8. 9. 2005 15:21

    Želírovací cukr je speciální přípravek pro vaření marmelád a zavařenin. Já kombinaci smaženého hermelínu s ovocem miluju. Spokojím se i s dětskou přesnídávkou.

  • Jana Han | 8. 9. 2005 14:48

    Autor nas chtel zmast. Nevim presne co je zelirovaci cukr, ale da se bezpecne pouzit normalni cukr. Mozna v uvedenem cukru je nejaky ztuzovac, ale i bez nej, jen s cukrem je jahodova omacka perfektni. Mam to roky vyzkousene. Ale jinak to bude asi docela zvlastni mnamka, asi to vyzkousim na nejake navsteve. Dam k tomu obycejne susenky, nebo suchary, mozna spise slane nez sladke. Podam zpravu.

  • lukas Lukas | 8. 9. 2005 13:04

    chtel jsem se zeptat co je zelirovaci cukr a co k tomu jako prilohu?? dekuju

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hermelín Hladká mouka Jahody Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Americké hovězí

Americké hovězí

Plněná vejce s kaviárem

Plněná vejce s kaviárem

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý

Koláč s hruškovým / jablečným…

Salát z buřtů

Salát z buřtů

Frittata

Frittata

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

129
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
103
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
80
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
71
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
67
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín
Smažený hermelín
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact