• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jahody
    • 4
      ks hermelín
    • 3
      lžíce cukr 2-3
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Polovinu jahod rozmixujeme a promícháme s želírovacím cukrem. Vmícháme druhou polovinu jahod nakrájenou na kousky. Dáme do chladničky alespoň na 2 hodiny. Nesmí to být tuhé jako aspik, ale jen polotuhé.
2
Z mléka, vajec, mouky a špetky soli vymícháme těstíčko, ve kterém obalíme hermelíny a z obou stran je osmažíme. Na talíř nalijeme studenou jahodovou omáčku, na ni položíme horký smažený hermelín a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jířa | 29. 5. 2014 14:27

    no co tohle je za blaf hrůza.!!! :'( :-$ :'( O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) :-S :-S :-S

  • J.Tereza | 29. 11. 2011 18:24

    Je fajn, že sa nevyjadrujete, ak nemáte rada niečo, čo ste ani neochutnali, tak sa radšej zdržte akéhokoľvek komentára.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:17

    Já nemám ráda slané a sladké dohromady takže se radši ani nebudu vyadřovat abych to tady všem neznechutila... Omlouvám se. :-[

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2006 13:15

    Až teraz som si všimla dotazy, ospravedlňujem sa, ale pani Di odpovedala za mňa. Nikoho som nechcela miasť, želírovací cukor sa používa pri zaváraní ovocia, ktoré má málo pektínu, a teda lekvár z neho by bol veľmi riedky. Lukáši, ako prílohu nič. Papáte horúci čerstvo vypražený Hermelín na studenej jahodovej omáčke.

  • Di | 8. 9. 2005 15:21

    Želírovací cukr je speciální přípravek pro vaření marmelád a zavařenin. Já kombinaci smaženého hermelínu s ovocem miluju. Spokojím se i s dětskou přesnídávkou.

  • Jana Han | 8. 9. 2005 14:48

    Autor nas chtel zmast. Nevim presne co je zelirovaci cukr, ale da se bezpecne pouzit normalni cukr. Mozna v uvedenem cukru je nejaky ztuzovac, ale i bez nej, jen s cukrem je jahodova omacka perfektni. Mam to roky vyzkousene. Ale jinak to bude asi docela zvlastni mnamka, asi to vyzkousim na nejake navsteve. Dam k tomu obycejne susenky, nebo suchary, mozna spise slane nez sladke. Podam zpravu.

  • lukas Lukas | 8. 9. 2005 13:04

    chtel jsem se zeptat co je zelirovaci cukr a co k tomu jako prilohu?? dekuju

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hermelín Hladká mouka Jahody Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Knedle v hrnečku

Knedle v hrnečku

Italská pizza

Italská pizza

Šťavnaté kari kuře

Šťavnaté kari kuře

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Cuketová směs se slaninou

Cuketová směs se slaninou

Guláš

Guláš

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

78
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
48
Americké lívance
Americké lívance
31
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Virgin mojito
Virgin mojito
19
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín
Smažený hermelín
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact