• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hermelín
    • 40
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • 100
      g houska
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelín podélně rozřízneme na dva plátky. Každý navlhčíme vodou a obalíme v hladké mouce.
2
Potom namáčíme v rozšlehaném vejci osoleném špetkou soli a nakonec obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín.…

Smažený obalovaný květák

Smažený obalovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andinkaaa | 16. 5. 2017 20:27

    Já mám 2 grify na obalované sýry, nebo třeba řízky, květák atd. 1) udělam si směs z 1 vejce mléka a mouky v tom obalím klidne i rozkrojený hermelín 2) místo strouhanky používám rozmixované kukuricné lupínky tyčovým mixérem ( je to mnoho nasobne chutnejsi a usetrite olej protoze lupinky se neprepalují !! a myslím si že to uděla lepsí krustu takže sýr má menší řanci vytéct, to samé s řízkama když smažím tak sou chutnější krupavější lépe vypadají olej se mi nepřepaluje a nejsou v něm spálené kousky strouhanky... které by se lepily na řízek.

  • DaraX | 10. 12. 2012 21:31

    Já používám ke smažení Sedlčanského Pepu a také ho nerozkrojuji, tím pádem nevyteče a velikost je akorát! Toto jídlo nelze zkazit a příjde vždy vhod!

  • eva | 22. 9. 2012 13:45

    sýr po obalení do mražáku na hodinu a pak nevyteče

  • cxg | 8. 9. 2012 19:32

    :-$ :'(

  • Simona | 15. 7. 2012 10:16

    Ja to obaluji tak ze mouka, vejce a strouhanka nekkteri to tu zapominaji jinak to drzet nebude a davam tam sunku, ;-)

  • pimperziukas | 11. 2. 2012 06:31

    DObry recept jen myslim ze zbytecne na polovičku krajet

  • marie tesarova | 13. 12. 2011 21:26

    já to dšlam tak, že ho obaluji v celku bez rozkrojení tak mi nevyteče i když ho obalím jen jednou :-D

  • Vlasta Novák | 29. 11. 2011 13:23

    Díky, opraveno...

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:15

    Tohle zná ale každý! :-) Ale dobře. Jo a... Co stou kapií? =-O

  • Simča S.
    Simča S. | 19. 4. 2011 22:23

    Tu si můžeš.... položit na tu kaši a ozdobit to jí :-) :-) ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 19. 4. 2011 20:58

    ...a co s tou kapií :-\

  • Simča S.
    Simča S. | 15. 2. 2011 19:50

    Tak a máme nového přispěvatele. Toto jídlo sama nachystala, uvařila / usmažila i nafotila 13-ti letá dcera. Takže budou foteačky, budou :-)

  • Jana K. | 11. 3. 2009 21:03

    Já sýr obaluji tak, ze do rozkvrdlaných vajec dám trochu hladké mouky a vytvořím tak těstíčko, a pak sýr klasicky obalím. Hladká mouka-vajíčkové těstíčko-strouhanka. Na rozpáleném oleji jej zprudka osmažím. Ještě mi tak nevytekl, zkuste to:)

  • Marie | 23. 1. 2008 20:42

    Měla jsem tu vnoučata,chtěla jsem jim udělat smažený hermelín a ejhle-místo řízečku zůstaly prázdné strouhankové skořápky.Sýr zmizel do nenávratna.To jen tak pro zasmání

  • Kuchařka on-line | 7. 6. 2007 11:45

    Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.

  • Radka Výplachová | 7. 6. 2007 11:44

    Jak docílit toho, aby mi sýr nevytekl. Právě jsem smažila hermelin, obalený ve vejcích, strouhance, vejcích a strouhance a zase mi vytekl. Znáte nějaký fígl?

  • anka meciarova | 1. 7. 2005 09:22

    tak to skusim

  • marcela slamdeckova | 28. 2. 2005 01:10

    Souhlasim s pani Gabrielou,taky naplnim sunkou a nekdy muzeme pridat i osmazene zampiony

  • Gabriela Kašparová | 25. 2. 2005 10:44

    Taky mám ráda smažený hermelín. Já jej při krájení napůl celý nedokrojím, je dobré do něj vložit plátek salámu a pak jej obalit jako klasický smažený sýr, nejprve vejce, pak strouhanka. Před vložením do stouhanky ještě posypat z obou stran kari, nebo paprikou. A postup vejce, strohanka zopakovat ještě jednou a vytvořit tak silnější vrstrvu a osmažit dozlatova po obou stranách.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Hladká mouka Houska Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Králík na houbách a hořčici

Králík na houbách a hořčici

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Tartaletky

Tartaletky

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
62
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
53
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
48
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
48
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty (bulharská kuchyně)
Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty …
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact