• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks hermelín
    • 40
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • sůl
    • 100
      g houska
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Hermelín podélně rozřízneme na dva plátky. Každý navlhčíme vodou a obalíme v hladké mouce.
2
Potom namáčíme v rozšlehaném vejci osoleném špetkou soli a nakonec obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )

Smažený obalený sýr (eidam, hermelín.…

Smažený obalovaný květák

Smažený obalovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andinkaaa | 16. 5. 2017 20:27

    Já mám 2 grify na obalované sýry, nebo třeba řízky, květák atd. 1) udělam si směs z 1 vejce mléka a mouky v tom obalím klidne i rozkrojený hermelín 2) místo strouhanky používám rozmixované kukuricné lupínky tyčovým mixérem ( je to mnoho nasobne chutnejsi a usetrite olej protoze lupinky se neprepalují !! a myslím si že to uděla lepsí krustu takže sýr má menší řanci vytéct, to samé s řízkama když smažím tak sou chutnější krupavější lépe vypadají olej se mi nepřepaluje a nejsou v něm spálené kousky strouhanky... které by se lepily na řízek.

  • DaraX | 10. 12. 2012 21:31

    Já používám ke smažení Sedlčanského Pepu a také ho nerozkrojuji, tím pádem nevyteče a velikost je akorát! Toto jídlo nelze zkazit a příjde vždy vhod!

  • eva | 22. 9. 2012 13:45

    sýr po obalení do mražáku na hodinu a pak nevyteče

  • cxg | 8. 9. 2012 19:32

    :-$ :'(

  • Simona | 15. 7. 2012 10:16

    Ja to obaluji tak ze mouka, vejce a strouhanka nekkteri to tu zapominaji jinak to drzet nebude a davam tam sunku, ;-)

  • pimperziukas | 11. 2. 2012 06:31

    DObry recept jen myslim ze zbytecne na polovičku krajet

  • marie tesarova | 13. 12. 2011 21:26

    já to dšlam tak, že ho obaluji v celku bez rozkrojení tak mi nevyteče i když ho obalím jen jednou :-D

  • Vlasta Novák | 29. 11. 2011 13:23

    Díky, opraveno...

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:15

    Tohle zná ale každý! :-) Ale dobře. Jo a... Co stou kapií? =-O

  • Simča S.
    Simča S. | 19. 4. 2011 22:23

    Tu si můžeš.... položit na tu kaši a ozdobit to jí :-) :-) ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 19. 4. 2011 20:58

    ...a co s tou kapií :-\

  • Simča S.
    Simča S. | 15. 2. 2011 19:50

    Tak a máme nového přispěvatele. Toto jídlo sama nachystala, uvařila / usmažila i nafotila 13-ti letá dcera. Takže budou foteačky, budou :-)

  • Jana K. | 11. 3. 2009 21:03

    Já sýr obaluji tak, ze do rozkvrdlaných vajec dám trochu hladké mouky a vytvořím tak těstíčko, a pak sýr klasicky obalím. Hladká mouka-vajíčkové těstíčko-strouhanka. Na rozpáleném oleji jej zprudka osmažím. Ještě mi tak nevytekl, zkuste to:)

  • Marie | 23. 1. 2008 20:42

    Měla jsem tu vnoučata,chtěla jsem jim udělat smažený hermelín a ejhle-místo řízečku zůstaly prázdné strouhankové skořápky.Sýr zmizel do nenávratna.To jen tak pro zasmání

  • Kuchařka on-line | 7. 6. 2007 11:45

    Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.

  • Radka Výplachová | 7. 6. 2007 11:44

    Jak docílit toho, aby mi sýr nevytekl. Právě jsem smažila hermelin, obalený ve vejcích, strouhance, vejcích a strouhance a zase mi vytekl. Znáte nějaký fígl?

  • anka meciarova | 1. 7. 2005 09:22

    tak to skusim

  • marcela slamdeckova | 28. 2. 2005 01:10

    Souhlasim s pani Gabrielou,taky naplnim sunkou a nekdy muzeme pridat i osmazene zampiony

  • Gabriela Kašparová | 25. 2. 2005 10:44

    Taky mám ráda smažený hermelín. Já jej při krájení napůl celý nedokrojím, je dobré do něj vložit plátek salámu a pak jej obalit jako klasický smažený sýr, nejprve vejce, pak strouhanka. Před vložením do stouhanky ještě posypat z obou stran kari, nebo paprikou. A postup vejce, strohanka zopakovat ještě jednou a vytvořit tak silnější vrstrvu a osmažit dozlatova po obou stranách.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Smažení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Hladká mouka Houska Slunečnicový olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Halušky

Halušky

Jablkový koláč se švestkami a drobenkou

Jablkový koláč se švestkami a…

Pleskačky

Pleskačky

Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Mexické maso

Mexické maso

Plněné taštičky z listového těsta

Plněné taštičky z listového těsta

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Pečený bůček

Pečený bůček

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Jednoduchá uzenářská sekaná
Jednoduchá uzenářská…
35
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
32
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
26
Okurky
Okurky

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Začíná festival bez nejzářivější hvězdy…: Takhle Bartoška změnil Vary! Nejkrásnější a nejdojemnější fotky

Začíná festival bez nejzářivější hvězdy…: Takhle Bartoška změnil Vary! Nejkrásnější a nejdojemnější fotky

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty (bulharská kuchyně)
Smažený baklažán (tykvička) s rajčaty …
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact