Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Olga Zehnalová
|12. 9. 2008 19:25
Ja to robím tiež bez múky, syr sa nerozteká a obaľujem len v strúhanke ako p.Di.Syr v taketo forme - postrúhaný je taký akýsi ľahší, je to výborné.Aby sa mi lepšie pracovalo s vytvorenými p lackami, dám ich na chvíľu do mrazáka, potom sa mi dobre obaľujú v strúhanke.
Di -
|12. 9. 2008 06:47
Já dávám klasické karbanátkové koření majoránku a pepř, mouku vynechávámm, i když asi hmotu zpevní. Pak dělám kouličky a pro jednoduše obaluji pouze ve strouhance.
karel paty
|11. 9. 2008 19:34
No mňam, k tomu jen mísu rajského salátu a trocha tatarky zlehčené jogurtem a pak už jen trocha dobrého moku dle vlastního výběru